Nieuw in ons assortiment: lijmen en kitten van Den Braven. Professionele kwaliteit voor een zeer scherpe prijs en ook uitstekend geschikt voor thuisgebruik.

Den Braven

Sinds de oprichting in 1974 is Den Braven gespecialiseerd in ISO-gecertificeerde productie van onder andere hoge kwaliteit lijmen en kitten.

Vanuit het hoofdkantoor in Nederland worden 8 productielocaties over de hele wereld aangestuurd. Dankzij sterke groei is Den Braven in meerdere landen marktleider.

Den Braven verkoopt niet enkel onder eigen naam, ook worden producten gemaakt en verkocht onder merken als Zwaluw en Hercuseal. Tevens produceren ze voor veel andere (huis)merken.

Den Braven

Lijm en kit

Wij hebben een brede selectie lijmen en kitten van Den Braven opgenomen in ons assortiment.

Denk bijvoorbeeld aan veelgebruikte producten als acrylaatkit en siliconenkit, verkrijgbaar in verschillende kleuren en in speciale uitvoeringen: anti-crack, brandwerend, speciaal voor stucwerk, glas of specifiekere ondergronden, etc.

Ook leveren wij meer specifieke producten, zoals bijvoorbeeld de unieke Hybrifix Super 7 kit: verlijmt, dicht af en vormt een duurzaam en permanent elastisch rubber. Voor vrijwel elke toepassing is een geschikte oplossing beschikbaar.

Op de productpagina's staat bij elke product een omschrijving voor de toepassing en een PDF-bestand met alle technische informatie die u zich zou kunnen wensen.

Den Braven lijm en kit

Product advies tool

Om het u makkelijk te maken heeft Den Braven een handige product advies tool ontwikkeld.

In de tool geeft u met slechts enkele klikken aan wat u wilt gaan lijmen of kitten, waarna u direct te zien krijgt welk product voor uw toepassing het best geschikt is. Ook geeft de tool enkele alternatieven, met bij elk product een overzicht van de eigenschappen. Handig!

Kies uw lijm of kit: Den Braven product advies tool.

Den Braven lijm en kit bestellen

Bekijk ons aanbod op de volgende pagina: Den Braven lijm en kit. De verschillende uitvoeringen zijn per productlijn onderverdeeld.

Dankzij grote voorraden en goede afspraken met de importeur kunnen wij de lijmen en kitten doorgaans binnen 48 uur aan u leveren, zoals u van ons gewend bent: voordelig en goed verpakt!

alttext