Wie heeft de derde editie van onze Beits & Win actie gewonnen?

Beits & Win

Net als in 2013 en 2015 kon ook dit jaar het aankoopbedrag van de bij ons aangeschafte OAF steigerhoutbeits teruggewonnen worden. Meedoen was simpel: stuur ons foto's van hetgeen u heeft gebeitst en de mooiste, leukste of meest originele inzending wint.

Inzendingen

Naast de nog immer populaire loungesets, ontvingen wij ook dit jaar meerdere originele en creatieve inzendingen. Hieronder twee stuks die bij ons zeker in de smaak gevallen.

Dat niet iedereen laag bij de grond wil loungen bewijst Wim Hoekman, met zijn in Grey Wash afgewerkte statafel en krukken:

Beits & Win inzending Wim Hoekman

Of wat dacht u van een Grey Wash schutting? De inzending van Ben Janse laat mooi het verschil zien tussen ongebeitst en gebeitst:

Beits & Win inzending Ben Janse

Winnaar 2016

In 2013 heeft een bed een tuinhuisje gewonnen, in 2015 vielen prachtige plantenbakken in de prijzen. Ook dit jaar hebben wij een originele winnaar!

Na uitvoerig overleg konden wij niet om de inzending van Herald Alberts heen. Een prachtige met Antraciet Wash steigerhoutbeits afgewerkte stoere buitenkeuken:

Beits & Win inzending Harald Alberts

Harald Alberts, van harte gefeliciteerd! Neem a.u.b. even contact met ons op voor de creditering van het gewonnen bedrag.

 

alttext