Sterke groei klusmarkt door populariteit Doe-het-Zelf Tv-programma’s. Klussers verdienen aan eigen netwerk. Amsterdam, 5 februari 2008 – www.klusspullen.nl, de Nederlandse website voor particuliere en professionele klussers, signaleert een sterke stijging in Doe-het-Zelf- activiteiten bij de consument. Daar waar tot twee jaar geleden voornamelijk professionele bouwmaatschappijen en aannemers werden ingeschakeld voor klussen in en rondom het huis, gaan particulieren nu steeds vaker zelf tot actie over. Klusspullen.nl heeft begin januari 2008 een marktonderzoek uitgevoerd onder haar klanten. Hieruit is gebleken dat de Doe-het-Zelf Tv-programma’s grote invloed hebben op het klusgedrag van de consument. Klusspullen.nl signaleert een sterke toename in de verkoop van materialen aan de klussende consument. De op televisie vertoonde klussen in huis en tuin blijken aanstekelijk en inspirerend te werken. Met de uitleg van de presentatoren over de klussen geven zij de consument net dat éne steuntje in de rug om de klusuitdagingen aan te gaan.
Nieuw in de kluswereld: Klusser ontvangt provisie door activering van eigen netwerk. Klusspullen.nl ziet het aantal nieuwe klanten gestaag stijgen. Dit komt mede door de onlangs geïntroduceerde visitekaartjes voor nieuwe klanten. Bij iedere eerste bestelling ontvangt de klant eigen visitekaartjes met een unieke persoonlijke code. Met behulp van deze visitekaartjes kan hij nieuwe klanten werven voor Klusspullen. Als nieuwe klanten een order plaatsen en de code van de ‘aanbrenger’ vermelden, ontvangt de aanbrenger 2% provisie. Iedere, langs deze weg aangebrachte nieuwe klant krijgt een extra bonus. 10% van zijn eerste order wordt door Klusspullen alvast in zijn provisiepot gestort. 
A-merken met forse korting aan huis geleverd. De producten van klusspullen.nl - die doorgaans alleen door professionele installatie- en klusbedrijven worden gebruikt - kunnen nu door iedere klusser worden besteld. Naast groepenkasten, schakelmaterialen, draden, kabels, buizen, schroeven en pluggen vindt de klusser hier ook beveiligingsproducten en professionele gereedschappen. Door het ontbreken van winkels en winkelpersoneel zijn de producten van klusspullen.nl doorgaans stukken voordeliger dan elders. Als standaard service levert klusspullen.nl alle producten van dinsdag tot en met zaterdag, door heel Nederland af en staat een team van specialisten klaar voor snel en gericht klusadvies. Klusspullen.nl is dé webwinkel voor de Nederlandse klusser en richt zich op zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf is in mei 2007 van start gegaan en onderscheidt zich van de bouwmarkten door alleen en uitsluitend producten van hoge kwaliteit tegen een lage prijs te leveren.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
www.klusspullen.nl:
Nico Smit  (info@klusspullen.nl)
Telefoon 0570-626 255 

alttext