Wij hebben ons aanbod edelstaal schakelmateriaal van uitgebreid met Serie 20 en Serie 21!

GIRA Edelstaal

GIRA E22 Edelstaal

Van GIRA hebben wij al geruime tijd de E22 Edelstaal serie in ons assortiment. Strak vormgegeven hoogwaardig design schakelmateriaal vervaardigd uit roestvrij staal. Het gestraalde metaal heeft een prachtige matte afwerking, waardoor het luxueus oogt en aanvoelt.

E22 is voorzien van een breder en vlakker afdekraam, waardoor het mogelijk is om (in combinatie met speciale inbouwdozen) het materiaal strak op de muur te monteren. Uniek!

Voor wie toch de stijlvolle uitstraling en afwerking wil, maar de voorkeur geeft aan een wat meer traditionele vormgeving en opbouwvorm heeft GIRA Serie 20 en Serie 21 in het assortiment.

GIRA Serie 20 en 21

Zowel Serie 20 als Serie 21 worden gecombineerd met de basiselementen, wandcontactdozen, centraalplaten en bedieningsdelen van GIRA E22. Er is zo direct een breed aanbod aan functionaliteit en mogelijkheden beschikbaar.

In de basis is de vorm en maatvoering gelijk bij beide series, de vormgeving van de afdekramen zijn echter wezenlijk anders:

GIRA Edelstaal Serie 20 en 21

Links is te zien dat er een duidelijke scheiding tussen de horizontale en verticale lijnen bestaat bij Serie 20, iets dat bij Serie 21 niet het geval is: daar is het afdekraam één egaal geheel (rechts).

Voor beide series zijn enkelvoudige tot vijfvoudige afdekramen beschikbaar. Ook kan de serie IP44 gemaakt worden voor gebruik in bijvoorbeeld een badkamer, door gebruik te maken van speciale afdichtingssets.

Bestellen

Interesse? Bekijk en bestel de nieuwe series op de volgende pagina's:

- GIRA Edelstaal Serie 20
- GIRA Edelstaal Serie 21

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

alttext