Maak kennis met de Bailey Spiraled LED-lampen, de perfecte lookalike voor gloeilampen!

Bailey Spiraled

In de Spiraled serie maakt Bailey gebruik van filament-techniek, een gloeidraad gemaakt van kleine LEDs. De Megaman Filament LED-lampen maken gebruik van een soortgelijke techniek, echter worden daar staafjes gebruik. Bailey verbetert dit, door soepele ronde LED-filamenten te gebruiken die gewikkeld in de lamp zijn geplaatst.

Dankzij de unieke opbouw is de uitstraling en het lichtbeeld van de Spiraled lampen zeer vergelijkbaar met gloeilampen. Ze geven een extra warm licht (2200K), qua kleur en lichtopbrengst vergelijkbaar met een 25 Watt gloeilamp (2,7 Watt model) of 40 Watt gloeilamp (4 Watt modellen).

Ziet u het verschil tussen een Spiraled LED-lamp en een niet-LED versie?

Modellen

Bailey's Spiraled lampen zijn dimbaar en kennen een levensduur van maar liefst 15.000 uur. Er zijn verschillende vormen beschikbaar:

- Thomas: traditionele gloeilamp (A60)
- Alva: rustieklamp (ST64)
- Leslie: globelamp (G125)
- Marion: buislamp (T45)
- Estelle: kaarslamp (C35)

De kaarslamp is voorzien van een E14 fitting (klein), de overige modellen zijn E27 (groot).

Hieronder een overzicht waarop duidelijk de vorm van de betreffende modellen te zien is:

Bestellen

Bailey Spiraled lampen bestelt u eenvoudig op onze website, uiteraard voordelig en snel geleverd; indien voorradig heeft u ze met één a twee werkdagen in huis.

Klik op de bovenstaande afbeeldingen om naar onze Bailey Spiraled productcategorie te gaan, of klik op de namen van de bovenstaande modellen om het specifieke type te bekijken.

alttext