Aangekondigd in het voorjaar van 2016 voor levering vanaf oktober 2016: GIRA E3. Met enige vertraging is E3 nu nog nét in 2016 beschikbaar!

GIRA E3 schakelmateriaal

E3 is de nieuwste serie schakelmateriaal van GIRA. Modern vormgegeven afdekramen voorzien van een aantal unieke eigenschappen, passend binnen de bestaande en vertrouwde Standaard 55 lijn waarmee direct ruim 300 functies beschikbaar zijn.

De nieuwe kleuren springen direct in het oog. GIRA heeft hiervoor gebruik gemaakt van het NCS-kleurensysteem, waarmee een exclusieve collectie warme grijs- en bruintinten is ontwikkeld. Deze afdekramen zijn afgewerkt met een uniek Soft-Touch oppervlak.

Uniek bij GIRA E3 is dat de afdekramen gecombineerd kunnen worden met glanzend witte of mat antracieten centraaldelen, waarbij de scheiding bij meervoudige ramen tussen de verschillende delen in dezelfde kleur als de centraaldelen zijn.

Ook achter het afdekraam komt de kleur van de centraaldelen terug, als een extra rand die aansluit op de muur.

De combinatie van contrasterende kleuren, de speelse ronde hoeken van het afdekraam en de strakke lijnen van de centraaldelen maakt E3 een prachtige aanvulling op het aanbod GIRA schakelmateriaal.

Naast de nieuwe kleuren is ook een pure, glanzend witte variant beschikbaar.

GIRA E3 detailweergave

Meer informatie en bestellen

Wilt u meer weten over GIRA E3? Bestellen? Klik dan door naar de volgende pagina: GIRA E3

Omdat deze nieuwe serie net nieuw op de markt is zijn de voorraden in eerste instantie beperkt, om deze reden kan er aanvankelijk sprake zijn van wat langere levertijden. De verwachting is dat begin 2017 de leverbaarheid vergelijkbaar met andere GIRA series zal zijn.

GIRA E3
alttext