Meer en meer apparaten worden middels USB-opgeladen. Dankzij USB-wandcontactdozen waren losse laders niet meer nodig, maar er moest wel een reguliere wandcontactdoos voor opgeofferd worden. Alleen Busch-Jaeger levert een wandcontactdoos gecombineerd met een USB-poort. Tot nu!

2USB wandcontactdozen

Het merk 2USB heeft "USB stopcontacten" gemaakt die reguliere wandcontactdozen combineren met maar liefst twee USB-poorten. Beide USB-poorten en de wandcontactdoos zelf zijn tegelijk bruikbaar en het geheel past in een enkel afdekraam en een enkele inbouwdoos (50mm diep)!

Omdat gekozen is voor een vrij standaard maatvoering, van 55x55 mm, kan de 2USB wandcontactdoos gebruikt worden in combinatie met veel gangbare merken en series schakelmateriaal. Denk hierbij aan GIRA, Berker, JUNG en Schneider/Merten.

Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar: een crème model (RAL 1013) en een wit model (RAL 9010), beiden glanzend afgewerkt:

2USB wandcontactdozen

Klik op de gewenste kleur om naar de productpagina van de betreffende uitvoering te gaan. Op deze pagina staat meer specifieke informatie over de merken en series schakelmateriaal waar (in ieder geval) mee gecombineerd kan worden.

Technische informatie

Er wordt bij de 2USB wandcontactdoos 2.1 A verdeeld over beide USB-poorten, ruimschoots meer dan de 500 mA bij een standaard USB-poort en 700 mA bij de Busch-Jaeger oplossing. Zo is het mogelijk om snel(ler) op te laden.

De wandcontactdoos werkt op 230 Volt, kan maximaal 16 A aan en is voorzien van kinderbeveiliging. In stand-by wordt maximaal 0,1 a 0,2 Watt verbruikt. Er zitten TÜV en KEMA KEUR keurmerken op.

Bestellen

Wij hebben de 2USB wandcontactdoos tussen de wandcontactdozen geplaatst bij geschikte merken en series schakelmateriaal, zo kiest u eenvoudig direct het juiste model met de juiste kleur.

Zelf kiezen of een los exemplaar bekijken? Klik hierboven dan op de gewenste kleur of afbeelding. Vergeet in dat geval niet een afdekraam in het design dat u wenst bij te bestellen!

alttext