Enige tijd terug hebben wij de 2USB wandcontactdozen geïntroduceerd. Ze voegen twee USB-poorten toe aan een reguliere wandcontactdoos en werken zo ruimtebesparend en functieverhogend. Lees er meer over in ons eerdere Klusnieuws: 2 USB wandcontactdozen.

2USB wandcontactdoos met GIRA en JUNG

Vanwege de populariteit zijn er nu nieuwe uitvoeringen beschikbaar, waarmee meer merken, series en designs schakelmateriaal van alle genoemde en gewaardeerde voordelen kunnen profiteren!

Zwart

De "standaard" uitvoering is voorzien van een 55x55mm maatvoering, die in combinatie met veel gangbare series schakelmateriaal gebruikt kunnen worden. Naast wit en creme is nu ook een zwarte uitvoering beschikbaar: 2USB wandcontactdoos zwart.

Suggestie: deze glanzend zwarte uitvoering laat zich prachtig, zonder afdekraam, volledig inbouwen of infrezen, in bureau's, wanden of bijvoorbeeld muurborden.

Busch-Jaeger

De vierkante vorm van de 2USB wandcontactdoos laat zich combineren met het moderne Busch-Jaeger Balance SI, niet met de meer traditionele Standaard SI en Reflex series.

Twee nieuwe modellen vullen dit gat in de markt, zodat ook de populairste en blijvend veel toegepaste series Busch-Jaeger gebruikt kunnen worden. Kies voor wit of creme.

2USB wandcontactdoos zwart, Reflex en Standaard SI
alttext