De Nederlandse fabrikant Tradim dimmert al een aantal jaar aan de weg ;-) Ze maken kwalitatief hoogwaardige dimmers die met een grote diversiteit aan lampen kunnen samenwerken.

Door voortdurende verbetering van hun product en schaalvoordelen is Tradim in staat om deze uitstekende dimproducten voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden. In zowel de consumentenmarkt als de Business-to-Business.

Zo heeft Tradim speciaal voor Klusspullen.nl de unieke MINSKA ontwikkeld, een dimmer die alle dimbare LED verlichting van IKEA lampen probleemloos kan dimmen. Daarnaast beschikt bijvoorbeeld Tradim over een uitgebalanceerd assortiment aan vloer- en snoerdimmers.

Wij hebben de afgelopen tijd ons hele assortiment van Tradim producten opnieuw geupdate en voorzien van alle benodigde gegevens zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw dimvraagstuk.

Tradim enkele dimmers

Tradim enkele inbouwdimmers zijn universele LED dimmers van A-kwaliteit voor een scherpe prijs, te combineren met vrijwel elk merk schakelmateriaal: Tradim enkele dimmer.

Tradim duo dimmers

Duo dimmers zijn dubbele dimmers in één inbouwdoos. Ruimtebesparend en de perfecte vervanger voor aanwezige serieschakelaars: Tradim duo dimmer.

Tradim vloerdimmers

Met een vloerdimmer kunt u eenvoudig op ieder gewenst moment de verlichtingssterkte van losse lampen aanpassen, eenvoudig te monteren in het stroomsnoer: Tradim vloerdimmer.

Tradim snoerdimmers

Een snoerdimmer werkt op dezelfde manier als een vloerdimmer, maar dusdanig compact zodat deze in het stroomsnoer kan "hangen" en niet op de grond ligt: Tradim snoerdimmer.

alttext