Al sinds 2008 levert Klusspullen professionele (elektro)materialen aan de Nederlandse consument. En vanaf het eerste begin hebben we dat gedaan in ons eigen magazijn aan de Zweedsestraat 19a in Deventer.

Vanaf 2018 hebben we echter besloten om onze logistieke activiteiten af te bouwen en deze neer te leggen bij een specialist op dit gebied. Het zorgt ervoor dat producten die we zelf op voorraad hebben heel snel kunnen uitleveren. Voor 22:00 besteld is dan de volgende dag in huis.

Inmiddels is het moment aangekomen dat we het pand kunnen gaan sluiten. Wel ligt er nog een ruime hoeveelheid materiaal in ons oude magazijn wat in de loop der jaren daar is komen te liggen. Om ook deze materialen in de laatste weken op te ruimen, zijn er waanzinnige kortingen die we geven op deze producten..

Magazijnopruimdagen op 29 en 30 april en op 3 mei 2019

Voor alle particuliere en klein zakelijke klanten hebben we de Klusspullen Magazijnopruimdagen. 3 dagen lang ben je welkom op onze locatie om daar tegen dumpprijzen de resterende producten op te kopen. Prijzen liggen ruim onder onze oude inkooprijzen.. dus als er iets ligt wat je nodig hebt… dan ben je spekkoper.

Zweedsestraat 19a in Deventer

Omdat het een magazijnopruiming is, vragen we je om langs te komen. Er is geen pin aanwezig, maar we werken met een overboeking. Makkelijk en eenvoudig.

Tussen 10:00 en 16:00

Ons werk gaat gewoon door natuurlijk. Maar tussen 10:00 en 16:00 kun je op deze drie dagen langskomen zonder afspraak. Houd er wel rekening mee dat het druk kan worden. Dus als je zeker wilt zijn van persoonlijke aandacht, dan is een afspraak maken via info@klusspullen.nl wel slim om te doen.

 

alttext