Wij hebben deze weken (van 21 mei t/m 12 juni 2019) Niko schakelmateriaal in de actie – tot 50% korting op het volledige Niko schakelmateriaal assortiment. Online de goedkoopste! Profiteer van deze super-actie bij Klusspullen.nl.

Over Niko

Niko is in 1919 gesticht door de gebroeders De Backer en vandaag de dag wordt Niko geleid door de derde generatie van de familie De Backer. Ze vieren dit jaar hun 100 ste verjaardag. Niko schakelmateriaal wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Belgische Sint Nikolaas. Het familiebedrijf is marktleider in België en in Nederland een prominente speler op de markt.

Met het schakelmateriaal van Niko combineert u hoge kwaliteit en grenzeloos comfort met grote veelzijdigheid. De universele basiselementen van Niko zijn bruikbaar in combinatie met alle Niko series. Bovendien kunnen de verschillende afdekramen, schakelwippen, dimmerknoppen en centraalplaten met elkaar gecombineerd worden. Zo kan voor elke wens en smaak een geschikt design schakelmateriaal gerealiseerd worden.

Gezien de kwaliteit zal Niko schakelmateriaal niet snel slijten. Mocht u echter aan een ander design toe zijn, dan kunt u dankzij de veelzijdigheid toch snel, eenvoudig en voordelig bij Klusspullen.nl bijvoorbeeld uw standaard Original Wit serie vervangen voor een luxe Intense of Pure serie.

Uitgelicht! Niko Hydro - De waterdichte oplossing

Licht en elektriciteit op je terras, in je wasruimte, in je kelder of aan je zwembad? Waterdichte schakelaars en stopcontacten zijn dan je enige veilige optie. Niko Hydro werd speciaal ontworpen om te voldoen aan veeleisende en vochtige omgevingen.

Nu is de volledige reeks ook beschikbaar in wit of zwart. Hiermee komt Niko tegemoet aan de trend van witte en zwarte gevels. Alle functies en opbouwdozen in het Niko Hydro assortiment bestaan nu ook in zwart en wit. Niko is daarmee het enige merk met spuitwaterdichte schakelaars, stopcontacten en media- aansluitingen in grijs, zwart en wit.

Bijvoorbeeld een zwarte 2-voudig wandcontactdoos met randaarde horizontaal.

Niko schakelmateriaal kopen bij Klusspullen

Dit is het moment om uw slag te slaan en topproducten van Niko voor zeer lage actieprijzen te kopen. Bestel dus Niko schakelmateriaal online bij Klusspullen.nl en profiteer!

Bestellingen worden binnen 48 uur geleverd, uit eigen voorraad. Wij rekenen een lage bijdrage in de verzendkosten bij bestelling tot € 100, bestellingen boven € 100 verzenden wij gratis met PostNL. Zo bent u nog voordeliger uit,naast onze reeds zeer scherpe prijzen.

Mocht u onverhoopt foutief of teveel besteld hebben, dan kunt u gebruik maken van ons 30 dagen ruime retourrecht. Klusspullen.nl staat voor service, klantvriendelijk en advies! Vragen, hulp of advies nodig bij uw keuze of bestelling? Neem gerust vrijblijvend contact met onze specialisten op en wij helpen u graag!

Niko hydro schakelmateriaal

 

alttext