Nieuw in ons assortiment: Hermadix verven, beitsen en oliën.

Hermadix

Hermadix in een paar woorden toegelicht:
- duurzame, verantwoorde producten zonder nare verfluchten
- kwaliteit
- ultiem gebruikersgemak
- snel drogend
- verzekering voor jarenlang plezier

Het bovenstaande kunnen ze garanderen, omdat Hermadix de verven en beitsen al ruim zeventig jaar volledig in eigen huis ontwikkelt, produceert, verpakt en distribueert. Handmatig, op een ambachtelijke manier.

Ieder product is uniek en heeft een eigen receptuur, bestaand uit een watergedragen basis, aangevuld met 20 tot 30 verschillende grondstoffen. Goed bewaarde kwaliteitsgeheimen, die de verftechnici met vakmanschap, kennis en toewijding speciaal voor u produceren.

Soorten verven, beitsen en oliën

Hermadix heeft lakverven voor deuren en kozijnen, voor meubels, parket en trappen in het assortiment. Wij hebben deze in ons assortiment opgenomen, alsook verschillende soorten beitsen als steigerhoutbeits, hardhoutbeits, tuindecoratiebeits en houtdecor verfbeits. Dit alles in verschillende kleuren.

Vergeet echter de oliën zoals Bangkirai olie, Douglas olie, Teakolie, impraline maar ook parket-, meubel- en onderhoudsolie. niet. Extra snel droog, makkelijk te verwerken en eenvoudig in onderhoud. Van professional tot doe-het-zelver, iedereen krijgt snel een fantastisch resultaat met Hermadix!

Hermadix verf
alttext