Twee dimmers in één inbouwdoos

Met de nieuwe Busch-memory-seriedimmer presenteert Busch-Jaeger Elektro GmbH als eerste fabrikant op de Duitse markt twee dimmers in één inbouwdoos. Hiermee kunnen twee verlichtingspunten vanaf één bedieningsplaats onafhankelijk van elkaar worden geregeld. De dimmer is snel en zonder grote moeite te verwisselen met een reeds geplaatste serieschakelaar.
De Busch-memory-seriedimmer  is geschikt voor het regelen van 230 V gloei- en halogeenlampen en voor elektronische laagvolthalogeentransformatoren. De fase-afsnijdingsdimmer kan per kanaal een belasting van 40 tot 315 W/VA regelen. Ter onderscheiding van de twee regelzones is het bedieningsvlak optisch gescheiden. De helderheid van de aangesloten verlichting is traploos in te stellen.
Voor nog meer comfort zorgt de geïntegreerde memoryfunctie. Door kort op de linker respectievelijk de rechter wip te drukken wordt de betreffende verlichting op de laatst ingestelde helderheidwaarde ingeschakeld. Langer bedienen van de bedieningswip resulteert in het omhoog en omlaag dimmen van de verlichting. Dankzij het in de bedieningstoets geïntegreerde glimlampje is de Busch-memory-seriedimmer ook ik het donker gemakkelijk te vinden.

Bestel de Busch-memory-seriedimmer op onze website, deze dimmer bestaat uit de volgende 3 onderdelen: 

1: Dimmer ( 6565U )
2: Bedieningsknop ( 6545 212 )
3: Afdekraam ( 2511 212 506 )

Artikel 2 en 3 zijn in elk Busch-Jaeger-programma leverbaar.

Klik op deze link voor meer informatie over dit produkt op de Bush-Jeager site.

alttext