Klusspullen.nl, de grootste 'doe het zelf' webwinkel van Nederland. Maar, wie zitten er achter de webwinkel?

Team Klusspullen

Klusspullen is meer dan alleen een website, meer dan alleen een digitaal systeem. Klusspullen is een verzameling van enthousiaste mensen, die allemaal met veel passie aan Klusspullen werken.

Wie zorgt voor de vulling van de website? Wie pakt de pakketten in? Wie heeft u aan de telefoon? Wij stellen ons graag aan u voor, zodat u weet met wie u zaken doet.

Een overzicht van onze vaste medewerkers:

Nico Smit Nico Smit
Eigenaar, directeur

Na jaren in de installatie- en elektrotechniek gewerkt te hebben, heb ik in 2006 Klusspullen opgericht. Privé klus ik met veel plezier aan mijn jaren dertig woning en natuurlijk doe ik dat lekker zelf! Ben ik niet aan het werk en laat het weer het toe, dan trek ik erop uit met mijn motor.
 
Marcel Wending Marcel Wending
Productmanager, medewerker klantenservice

Naast fotograferen en autosport klus ik graag, wat mijn functie binnen Klusspullen zeker ten goede komt. Inmiddels ben ik alweer zeker 6 jaar werkzaam bij Klusspullen en wat mij betreft blijft dat nog lang zo!
 
Jeffrey Schaaf Jeffrey Schaaf
Online marketeer

Op m'n negende computers ontdekt en sindsdien altijd met computers bezig geweest, zowel als hobby en als werk. De computernerd van het team en groot liefhebber van films en tv-series. Continu bezig met het verbeteren van Klusspullen's online aanwezigheid.
 
Hatice Demiroglu Suzen Hatice Demiroglu Suzen
Administratief medewerkster

Bij Klusspullen zorg ik ervoor dat de administratie op en top in orde is. Privé breng ik graag tijd door met vrienden en mijn gezin. In drie woorden omschrijf ik mezelf als gezellig, vrolijk en spontaan.
   
Arjan Busser Arjan Busser
Logistiek medewerker

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen en muziek luisteren, het liefst tegelijkertijd. Ook de kilometers die ik dagelijks in ons magazijn afleg voorzie ik graag van een lekker achtergrond muziekje!

 

alttext