Hirschmann Multimedia B.V. introduceert met trots de nieuwe GHV 41M CAI huisaansluitversterker (onderdeel van The Green line). Met deze versterker wordt The Green line productrange geïntroduceerd met oog voor het milieu door laag energieverbruik (CO2) en lange levensduur (afval).

Deze CAI huisaansluitversterker is op alle vier de uitgangen retourgeschikt voor interactieve diensten en de versterking is oplopend. Daardoor is hij ideaal voor huisinstallaties met maximaal 4 aansluitingen (bij aansluitingen < 20 mtr zijn 6 aansluitingen te realiseren). De versterker is door NLkabel goedgekeurd en heeft het Kabel Keur keurmerk.

Over de technische aspecten van de versterker is zorgvuldig nagedacht met als resultaat een kwalitatief, innovatief, betrouwbaar en energiezuinig product.
De GHV 41M CAI huisaansluitversterker heeft een levensverwachting van 10 jaar bij vol continu gebruik. Het is een zeer betrouwbare versterker, voorzien van kwalitatief hoogwaardige componenten en voldoet aan de nieuwste regelgeving voor energieverbruik welke in 2011 ingaat.

Nu leverbaar bij klusspullen.nl , klik hier om naar het product te gaan.

alttext