Bijzondere ontwikkeling in de LED-verlichting: fraaie siliconen LED-strips.
Een compleet nieuw programma van innovatieve lichtbronnen, voor tal van situaties geschikt. Goed buigzame strips, die de gebruiker simpelweg in de gewenste vorm kan bevestigen.

De stripverlichting is bedoeld voor indoor-gebruik. De 12 VDC LED-strips hebben een standaard-lengte van 1 meter; er zijn 60 LED's in opgenomen, die totaal slechts 4,5 W verbruiken. Minstens zo opmerkelijk als dit geringe energieverbruik: de forse lichtopbrengst - een lichtstroom van maar liefst 200 lumen per meter. Aangenaam warmwit licht, met lichtkleur van 2.700-3.000k.
LED-strips zijn 8 mm breed en ca. 3 mm dik; buigradius van minder dan 10 mm. Door eenvoudig knippen op de beoogde lengtemaat te brengen; op elke 5 cm (per drie LED's) af te korten, zodat iedere strip perfect passend te maken is.

De handige LED-strips zijn niet alleen los, maar ook als complete basiskit, inclusief bijpassende 230V AC voeding met schakelaar, 0.5 m aansluitkabel en tweepolige Euro-steker te leveren. Met meegeleverde koppelstukken zijn twee of drie siliconen strips eenvoudig met elkaar te verbinden, voor een totaal drie meter lange verlichtingsstrip. Maximaal drie gekoppelde strips zijn samen op één standaard netspanningsvoeding aansluitbaar.

Uiteraard levert Klusspullen.nl deze mooie ledstrips, kijk onder de volgende link: Interlight ledstrips

alttext