Met een COAX-kabel brengt u het signaal van uw kabelaanbieder verder in uw huis of bedrijfspand. In de volksmond staat de COAX-kabel ook wel bekend als TV-kabel of antennekabel.

 Lees meer >>

COAX is zeer geschikt voor toepassing in kleine, middelgrote en grote (gebouwgebonden) CAI- en satellietsystemen. Investeren in een COAX-kabel van hoge kwaliteit is slim, omdat naarmate de meters vorderen het signaal zwakker wordt. Lage kwaliteit kabels kenmerken zich door signaalverlies, met slechte(re) beeld- en geluidskwaliteit als gevolg. Met onze A-kwaliteit COAX-kabels kunt u storingsvrij meters overbruggen. Wij leveren losse COAX-kabels op vele lengtes, ideaal om door leidingen te trekken en/of net weg te werken. Voorzie ze vervolgens zelf van de benodigde connectoren. Of kies voor complete kant & klare (aansluit) COAX-kabels, reeds van connectoren voorzien.

COAX uit voorraad leverbaar

Klusspullen.nl levert diverse merken en soorten coaxkabel uit voorraad. Met name Hirschmann kabels zijn goedgekeurd en worden aangeraden door de grote kabelexploitanten, ze kunnen gebruikt worden voor alle standaard toepassingen. Vrijwel alle kabels zijn voorzien van het NL Kabel Keur kwaliteitsstempel.

Ook voor accessoires en gereedschap

Naast COAX-kabels en andere tv-kabels kunt u bij ons natuurlijk ook alles bestellen voor de installatie van uw COAX-aansluiting. Bestel eenvoudig het juiste gereedschap mee en vergeet vooral de juiste connectoren en andere accessoires niet. Met Klusspullen.nl heeft u alles binnen 48 uur in huis (mits voorradig).

Vragen over het monteren van uw COAX-kabel?

Heeft u een vraag over veilige montage, of twijfelt u welke antennekabel in uw geval het meest geschikt is? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord op uw vragen!