Met JUNG schakelmateriaal kiest u voor hoogwaardige en duurzame kwaliteit van één van de topfabrikanten uit Duitsland. Een ruime keuze aan series en uitgebreide mogelijkheden en toepassingen maken dat u met JUNG altijd goed zit. Wij leveren het volledige assortiment JUNG schakelmateriaal via onze website en hebben getracht het kiezen en selecteren zo eenvoudig mogelijk te maken. Om te voorkomen dat u per abuis onderdelen uitkiest die niet bij elkaar horen, hebben wij een onderverdeling per serie gemaakt. Klik op de gewenste serie en alles dat daaronder te vinden is, zoals de afdekramen, centraalplaten maar ook de basiselementen, passen bij die serie schakelmateriaal. Wel zo makkelijk en het scheelt u een hoop zoeken en klikken! Ontdek onze collectie van JUNG schakelmateriaal.

 Lees meer >>

Functie van JUNG schakelmateriaal

Bij JUNG gaat de functie boven alles. De drive om te innoveren en kwaliteit te blijven leveren is de levensader van het bedrijf. JUNG staat garant voor geavanceerde techniek en een ongekend aantal toepassingsgebieden. Zo geldt dit ook voor JUNG schakelmateriaal. JUNG levert exotischere componenten. Denk aan inbouwradio's met Bluetooth-functionaliteit, een radiografisch en met tablet te bedienen dNet-systeem, KNX-componenten en WLAN Access Points 'voor in het stopcontact'. Naast het gebruiksgemak en de veiligheid, schenkt JUNG bij de ontwikkeling extra aandacht aan het rendement en de energie-efficiëntie.

Design JUNG schakelmateriaal

Het design is van JUNG schakelmateriaal is aanvullend op de functie. De twee gaan uitstekend samen. Zo is een wandcontactdoos ingebouwd met een nachtlamp, zodat een mooi design verenigd wordt met een functionele LED-strip tot één prachtig geheel. Uiteraard zijn deze, maar ook de andere producten van JUNG, leverbaar in verschillende stijlen, zodat er voor elk interieur een passende variant is.

Het design van JUNG schakelmateriaal wordt zelfs steeds belangrijker. Zolang het maar niet ten koste gaat van de functionaliteit. JUNG kiest voor 'Esthetische diversiteit in vorm en kleur'. 

Kies bijvoorbeeld voor de breed toepasbare 'standaard' JUNG AS500 serie, verkrijgbaar in crème en wit. Of voor een luxe serie met extra grote bedieningsdelen, van kunststof of staal: JUNG CD500 en JUNG LS990. Bij JUNG CD500 zorgen de afgeronde hoeken voor een speels effect en bij JUNG LS990 zorgen de vele kleurstellingen en strakke afwerking voor een krachtige en moderne uitstraling van het schakelmateriaal.

Leuk detail is dat de verschillende kleuren en materialen binnen dezelfde serie te combineren zijn. Een edelstalen afdekraam met wit kunststoffen dimmerknop? Met JUNG schakelmateriaal kan dat gewoon.

JUNG schakelmateriaal installeren

Voor de installatie van JUNG schakelmateriaal is het van belang om eerst de stroom uit te schakelen om de veiligheid te waarborgen. Verwijder vervolgens voorzichtig het oude schakelmateriaal en maak de aansluitdraden los. Volg nauwkeurig de meegeleverde handleiding om het nieuwe JUNG schakelmateriaal te monteren in de muur. Sluit de draden zorgvuldig aan op de juiste aansluitpunten volgens de instructies. Het is belangrijk om de aansluitingen te controleren om ervoor te zorgen dat ze stevig en correct zijn bevestigd. Schakel ten slotte de stroom weer in en test grondig de werking van het nieuwe schakelmateriaal. Indien nodig kunnen instellingen worden aangepast volgens de instructies om betrouwbare en stijlvolle bediening in uw huis te garanderen.

Over JUNG

JUNG is in 1912 opgericht door Albrecht Jung, een elektromonteur in hart en nieren. Zijn gepatenteerde uitvinding, een trekschakelaar met 1/8 draai, vormde de basis van het bedrijf en is dat nog steeds. JUNG specialiseerde zich in de ontwikkeling en productie van schakelaars en wandcontactdozen. Hoge kwaliteit en groot gebruiksgemak waren de belangrijkste pijlers, later aangevuld met design; iets dat door de jaren heen steeds belangrijker werd. Het familiebedrijf is opgericht in het Duitse Schalksmühle en wordt inmiddels gerund door de derde generatie, kleinzoon Harald Jung. Het hoofdkantoor staat nog steeds in Schalksmühle en in Lünen is sinds 1941 een tweede productielocatie gevestigd. Vanuit beide locaties bedient JUNG de gehele wereld.

JUNG schakelmateriaal

JUNG schakelmateriaal bestellen bij Klusspullen.nl

Een groot deel van het JUNG assortiment hebben wij zelf op voorraad en kunnen wij u snel leveren. Doorgaans kan dat binnen 2 werkdagen. Heeft u vragen of tips nodig? Telefonisch en per e-mail, adviseren en helpen wij u graag. Wij staan voor u klaar!

Een aantal extra zekerheden voor u: wij leveren al vertrouwd sinds 2006 en dragen het Trusted Shops keurmerk. Is een product verkeerd besteld of onverhoopt defect? Wij bieden scherpe prijzen, snelle levering en een 30 dagen retourtermijn. Oftewel, bent u op zoek naar JUNG schakelmateriaal? Bij Klusspullen bestelt u ze niet alleen goedkoop, maar ook 'gewoon' goed. Zoals het hoort! 

Daarnaast bieden wij minimaal 2 jaar garantie en uitstekende ondersteuning op al onze producten, dus ook op JUNG schakelmateriaal.