Met JUNG schakelmateriaal kiest u voor hoogwaardige en duurzame kwaliteit van één van de topfabrikanten uit Duitsland. Een ruime keuze aan series en uitgebreide mogelijkheden en toepassingen maken dat u met JUNG altijd goed zit. Wij leveren het volledige assortiment JUNG schakelmateriaal via onze website en hebben getracht het kiezen en selecteren zo eenvoudig mogelijk te maken. Om te voorkomen dat u per abuis onderdelen uitkiest die niet bij elkaar horen, hebben wij een onderverdeling per serie gemaakt. Klik op de gewenste serie en alles dat daaronder te vinden is, zoals de afdekramen, centraalplaten maar ook de basiselementen, passen bij die serie schakelmateriaal. Wel zo makkelijk en het scheelt u een hoop zoeken en klikken!


Design

Het design is bij JUNG aanvullend op de functie, maar de twee gaan ook uitstekend samen. Wat dacht u van een wandcontactdoos met ingebouwde nachtlamp, zodat een mooi design verenigd wordt met een functionele LED-strip tot één prachtig geheel. Uiteraard leverbaar in verschillende stijlen, zodat er voor elk interieur een passende variant is.

Ondanks de focus op functie onderschat JUNG het design niet. Sterker nog, het design wordt zelfs steeds belangrijker. Zolang het maar niet ten koste gaat van de functionaliteit. JUNG kiest voor 'Esthetische diversiteit in vorm en kleur'. Het feit dat het over 2013/2014 tot beste designmerk is verkozen zegt genoeg. Daarnaast zijn onder andere enkele Iconic Awards en een German Design Award door JUNG binnengehaald, dat bevestigt dat we het over smaakvol vormgegeven schakelmateriaal hebben.

Kies bijvoorbeeld voor de breed toepasbare 'standaard' JUNG AS500 serie, verkrijgbaar in crème en wit. Of voor een luxe serie met extra grote bedieningsdelen, van kunststof of staal: JUNG CD500 en JUNG LS990. Bij JUNG CD500 zorgen de afgeronde hoeken voor een speels effect en bij JUNG LS990 zorgen de vele kleurstellingen en strakke afwerking voor een krachtige en moderne uitstraling van het schakelmateriaal.

Leuk detail is dat de verschillende kleuren en materialen binnen dezelfde serie te combineren zijn. Een edelstalen afdekraam met wit kunststoffen dimmerknop? Met JUNG schakelmateriaal kan dat gewoon.

Functie

Zoals al bericht, bij JUNG gaat de functie boven alles. De drive om te innoveren en kwaliteit te blijven leveren is de levensader van het bedrijf. JUNG staat garant voor geavanceerde techniek en een ongekend aantal toepassingsgebieden.

Uiteraard zijn de standaard schakelaars en dimmers leverbaar, maar JUNG levert ook exotischere componenten. Denk aan inbouwradio's met Bluetooth-functionaliteit, een radiografisch en met tablet te bedienen dNet-systeem, KNX-componenten en WLAN Access Points 'voor in het stopcontact'. Naast het gebruiksgemak en de veiligheid, schenkt JUNG bij de ontwikkeling extra aandacht aan het rendement en de energie-efficiëntie.

Net zoals design samengaat met functie, gaat functie ook samen met design: 'Architecten en ontwikkelaars wereldwijd vertrouwen op de innovatieve oplossingen van JUNG. Particuliere woning, utiliteitsbouw of een hotel: er zijn talloze referentieprojecten waaraan u kunt zien hoe veelzijdig de mogelijkheden zijn, die de moderne JUNG techniek te bieden heeft in haar unieke designs.'.

Over JUNG

JUNG is in 1912 opgericht door Albrecht Jung, een elektromonteur in hart en nieren. Zijn gepatenteerde uitvinding, een trekschakelaar met 1/8 draai, vormde de basis van het bedrijf en is dat nog steeds. JUNG specialiseerde zich in de ontwikkeling en productie van schakelaars en wandcontactdozen. Hoge kwaliteit en groot gebruiksgemak waren de belangrijkste pijlers, later aangevuld met design; iets dat door de jaren heen steeds belangrijker werd.

JUNG schakelmateriaal

Het familiebedrijf is opgericht in het Duitse Schalksmühle en wordt inmiddels gerund door de derde generatie, kleinzoon Harald Jung. Het hoofdkantoor staat nog steeds in Schalksmühle en in Lünen is sinds 1941 een tweede productielocatie gevestigd. Vanuit beide locaties bedient JUNG de gehele wereld, volgens een ecologisch efficiënt netwerk en het principe van korte transportwegen. Innovatie en duurzame vooruitgang staan al meer dan 100 jaar centraal en de uiting "Made in Germany" wordt trots gevoerd op de producten van JUNG. Certificeringen als DIN EN ISO 9001:2008 en TÜV NORD controle bevestigen de betrouwbare kwaliteit en geven u het vertrouwen om uw woning of bijvoorbeeld kantoor te voorzien van JUNG schakelmateriaal.

JUNG schakelmateriaal bestellen bij Klusspullen.nl

Een groot deel van het JUNG assortiment hebben wij zelf op voorraad en kunnen wij u snel leveren, doorgaans binnen 48 uur (2 werkdagen). Heeft u vragen of tips nodig? Telefonisch en per e-mail, adviseren en helpen wij u graag. Wij staan voor u klaar.

Een aantal extra zekerheden voor u: wij leveren al vertrouwd sinds 2006 en dragen het Trusted Shops keurmerk. Is een product verkeerd besteld of onverhoopt defect? Wij bieden een 30 dagen retourtermijn en handelen garantie snel af. Oftewel, op zoek naar JUNG schakelmateriaal? Bij Klusspullen bestelt u ze niet alleen goedkoop, maar ook 'gewoon' goed. Zoals het hoort!

We bieden minimaal 2 jaar garantie en uitstekende ondersteuning.

Alternatieven

Ook wanneer het aanbod van JUNG schakelmateriaal niet aan uw wensen of smaak voldoet kunnen wij u van dienst zijn. Bezoek onze schakelmateriaal-pagina eens om series van andere merken te bekijken.