Met Berker schakelmateriaal kiest u voor toonaangevende en hoogwaardige elektra van één van de grootste spelers op de markt. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en degelijkheid staan voorop en hoog in het vaandel. Of het nou om een eenvoudige schakelaar of om intelligente gebouwsysteemtechniek gaat, Berker schakelmateriaal is Duitse kwaliteit op z'n best.


Bij Klusspullen treft u het complete Berker assortiment online aan. Wij hebben een onderverdeling per serie gemaakt, waaronder een verdere verdeling op kleur terug is te vinden. Alle daaronder te vinden producten zijn geschikt voor de betreffende serie schakelmateriaal. Zo kiest, bestelt en vergelijkt u eenvoudig de juiste delen Berker schakelmateriaal die op elkaar passen, bij elkaar horen of perfect met elkaar matchen en samenwerken. Berker schakelmateriaal is verkrijgbaar in standaard en luxe series, die wereldwijd geroemd en toegepast worden.

Design

Met al bijna 100 jaar ervaring is het Berker gelukt om een blijvende speler op de markt te worden en met kleine details een groot verschil te maken.

Berker's kijk op design is uniek: 'Al bijna 100 jaar heeft Berker voor al haar systemen functionaliteit en betrouwbaarheid als hoogste prioriteit. Dat komt ook tot uiting in de vorm van onze producten: design dat niet wordt toegepast als fraai omhulsel voor ons techniek, maar dat voortkomt uit de functie van het betreffende product. Het uiterlijk als spiegel van het innerlijk.'

Over uniek gesproken: waarschijnlijk kent u de Berker serie 1930 wel. Geen andere partij levert iets soortgelijks. Geen andere partij maakt iets dat zo geweldig bij een oudere woning of een monumentaal pand past. Berker leverde het al, of eigenlijk nog steeds, voordat 'retro' hot was. Misschien is het niet de goedkoopste serie Berker schakelmateriaal, maar wellicht wel de mooiste en sfeervolste. In ieder geval, het is kenmerkend voor het design van Berker.

Functie

Berker heeft het modulesysteem uitgevonden en hier tot op de dag van vandaag niets aan veranderd. Waarom zou alles vervangen moeten worden als u enkel een ander design of een andere kleur wenst? De schakelaar, of een ander basiselement, zou dan toch niet vervangen hoeven te worden? Inderdaad, niet met Berker schakelmateriaal.

Met Berker schakelmateriaal zijn de basiselementen, dus de schakelaars, dimmers, coax wandcontactdoos, data wandcontactdoos, stopcontact met USB en bijvoorbeeld jaloezie- en tijdschakelaars, te combineren met elke serie. Toe aan iets anders? Bestel nieuwe centraalplaten, bedieningsknoppen, enzovoorts en bespaar een hoop tijd en kosten!

Een uitzondering op het bovenstaande is het Berker model 1930 en diens moderne variant, de Berker R.Classic serie. Door de totaal afwijkende vorm en bediening gebruiken deze series eigen basiselementen.