Verzenden & retourneren

Wij verzenden bestellingen met vervoerder PostNL en leveren deze naar adressen in Nederland en België. Bij bestellingen onder € 150 rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 7,95 incl. BTW voor levering binnen Nederland en € 9,95 incl. BTW voor levering naar België. Bij bestellingen boven € 150 is verzending gratis.

Na verzending sturen wij u per e-mail een Track & Trace code waarmee u de zending kunt volgen. PostNL levert doorgaans de eerstvolgende dag, behalve op zondag. Bent u niet thuis, dan zal een afleverpoging bij de buren volgen. Lukt ook dit niet, dan kunt u de zending vanaf de volgende (werk)dag afhalen bij een nabijgelegen afhaalpunt. Middels een briefje en/of bericht per e-mail en/of in de PostNL-app wordt u op de hoogte gesteld van de bezorgpoging(en) en eventuele vervolgacties.

Levertijd

Bij elk product staat aangegeven of er voorraad van is en zo ja, hoeveel stuks voorradig zijn.

Bestelt u enkel voorradige producten en maximaal het als voorradig aangemerkte aantal op maandag t/m vrijdag met de melding "voor 18u besteld, morgen in huis", dan ontvangt u het bestelde doorgaans de volgende werkdag. Bestellingen geplaatst na 18:00 uur en/of in het weekend en/of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.

Is een product niet op voorraad, dan wordt -indien bekend- de verwachte levertijd ter indicatie opgegeven. Aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bestaat een bestelling uit voorradige en niet-voorradige artikelen, dan is de verwachte levertijd van de gehele bestelling gelijk aan de verwachte levertijd van het artikel met de langste levertijd. Zodra alle bestelde artikelen voorradig zijn verzenden wij uw bestelling dan in één keer.

Neem bij vragen en/of voor meer zekerheid rondom levertijden gerust contact met ons op.

Retourneren

Wettelijk heeft u als consument 14 kalenderdagen de tijd om producten te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag nadat u het bestelde in ontvangst heeft genomen. Wij geven u, als blijk van vertrouwen in onze producten en extra service, een ruimere termijn van 30 dagen. De voorwaarden blijven gelijk en dit doet op geen enkele wijze afbreuk aan uw recht(en).

Goederen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in onbeschadigde nieuwstaat retour te komen voorzien van alle bijgeleverde zaken. Producten mogen gebruikt of geprobeerd worden, op die manier dat het functioneren en/of de prestatie getest kan worden zoals in een winkel met showroom.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U ontvangt van ons het aankoopbedrag van het bestelde retour. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, dan ontvangt u ook eventueel betaalde verzend- en/of betalingskosten retour (het gehele factuurbedrag).

Voor een zo goed en snel mogelijke verwerking van uw retour vragen wij u om gebruik te maken van ons retourformulier: retourformulier.

Verstuur uw retour, samen met een volledig ingevuld retourformulier, met een vervoerder van uw eigen keuze naar het retouradres dat op het retourformulier staat vermeld. Let op: het retouradres is niet gelijk aan ons kantooradres! Na ontvangst verwerken wij uw retour zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na herroeping.

Wij adviseren om uw retour goed te verpakken, teneinde schade door transport te voorkomen. Wij verzoeken u vriendelijk om niets op de originele productverpakking te plakken en/of schrijven, gebruik bij voorkeur een omdoos/omverpakking. Frankeer uw retour voldoende en kies bij voorkeur voor aangetekende verzending of verzekerde verzending indien de waarde van het te retourneren dit verantwoordt.