Een deurbel is al decennia hét middel voor een bezoeker om zichzelf kenbaar te maken bij een voordeur.

Tegen het einde van de 19e eeuw werd de elektrische deurbel uitgevonden die, mede door de ontdekking van het mangaan in 1868, zijn intrede deed in het huishouden. Als een elektromagneet door het indrukken van een buiten aan de deur bevestigde knop werd bekrachtigd, sloeg een klepeltje tegen een metalen schel en werd tegelijkertijd het elektrische contact verbroken, waarna de cyclus zich herhaalde zolang de deurknop bleef ingedrukt.

 Lees meer >>

Moderne deurbellen

Tijden veranderen, desondanks de ouderwetse deurbel en schel is nog steeds te koop. Naast het ouderwetse 'trrring'-geluid zijn er tegenwoordig ook moderne opties te verkrijgen, zoals zoemers, draadloze deurbellen met een breed scala aan geluiden en signaalhoorns.

Ook zijn er heel wat hippere beldrukkers verkrijgbaar dan het originele model: denk maar eens aan beldukkers met verlichting. Bovendien zijn de meesten deurbellen tegenwoordig draadloos: u installeert eenvoudig een systeem met een bereik tot wel 200 meter en één of meerdere draadloze beldrukkers!

Deurbel kopen bij Klusspullen

Bij Klusspullen.nl vindt u deurbelsystemen van de grotere gerenommeerde merken tegen scherpe prijzen. U bestelt online eenvoudig beldrukkers, gongen en trafo's van merken als Friedland, Grothe, Bitdorf en Micromatic. Bestelt u vandaag, dan kunt u binnen 48 uur uw deurbel al gaan installeren (mits voorradig)!

Installeren van een deurbel

Heeft u hulp nodig bij het installeren van uw deurbel? De experts van Klusspullen.nl hebben veel kennis van de verkochte producten en weten precies hoe u een deurbelsysteem aan moet sluiten. Zij staan te allen tijde voor u klaar als u wel wat advies kunt gebruiken over het installeren van uw deurbel. Bel onze helpdesk gerust op 0570-626255, of stuur een e-mail naar [email protected]!