De schakelaarprogramma's van Kopp bieden een grote verscheidenheid aan designs, kleuren en vormen. Gegarandeerd de juiste oplossing voor uw doe-het-zelf project. Van de innovatieve glasschakelaar via puristische accenten tot het moderne basisdesign in de bekende hoge Kopp-kwaliteit. De grote verscheidenheid aan programma's en kleuren biedt de perfecte oplossing voor elk bouwproject.


Kopp schakelmateriaal bestellen bij Klusspullen.nl

Wij hebben het materiaal verdeeld per serie. Klik eerst op de serie die u wenst, het design / de vormgeving (hierboven). Vervolgens ziet u op de nieuwe pagina een overzicht met de verschillende beschikbare kleuren. Na nog een klik presenteren wij u een pagina met alle voor die serie beschikbare onderdelen. Deze passen en/of horen erbij. Zo is het bestellen extra eenvoudig en weet u zeker dat u de juiste producten bij elkaar kiest.

Kopp schakelmateriaal

Naast een scherpe prijs en snelle levering, mede dankzij onze grote eigen voorraad en goede afspraken met Kopp, bent u bij Klusspullen.nl dus aan het juiste adres voor advies en service. U koopt zo veilig en vertrouwd.

Minimaal 2 jaar garantie op elk product, een retourtermijn van 30 dagen en ons Trusted Shops lidmaatschap zijn voor u tenslotte extra zekerheden en bevestigen de hoge eisen die ook wij aan onszelf stellen.

Alternatieven

Indien u binnen de catalogus van Kopp niet kunt slagen, dan kunnen wij u wellicht wel met een ander merk van dienst zijn. In dat geval kunt u onze schakelmateriaal-pagina bekijken.