Kopp, een vooraanstaande Duitse fabrikant, staat sinds 1927 bekend om zijn hoogwaardige en betrouwbare elektrische installatieproducten. Met een focus op duurzaamheid en innovatie biedt Kopp een breed scala aan schakelmateriaal voor zowel de consument als de elektrotechnische installateur. De kwaliteitsgarantie van meer dan 20 jaar op alle componenten onderstreept hun toewijding aan uitmuntendheid.

 Lees meer >>

Design en functionaliteit

Klusspullen.nl biedt verschillende schakelprogramma’s van Kopp, variërend in design en functionaliteit. Materialen zoals diverse kunststoffen, echte metalen, echt hout en hoogwaardig glas worden gebruikt om een verscheidenheid aan esthetische opties te bieden. Kies voor Kopp schakelmateriaal in zwart, wit, grijs en nog veel meer opties.

HK02 (Milano)

Een basisprogramma bekend om zijn elegante design. Kenmerkend zijn de afwerkingen in natuurlijke materialen zoals de volgende diverse houtsoorten: Wengé, esdoorn, eiken, beuken en walnoot. Geschikt voor diverse inrichtingstrends.

HK05 (Paris)

Deze serie staat bekend om zijn elegante afdekramen met een lichte buiging, verkrijgbaar in kleuren zoals arctic wit, zilver en zwart mat. De vierkante schakelwippen of ronde dimmerknoppen vormen een stijlvol contrast.

HK07

Een exclusief schakelprogramma met een moderne hoekige afwerking. De glazen afdekramen in kleuren zoals wit, zwart of mint geven het een uniek karakter. Vergelijkbaar met Kopp Athenis, maar met een strakkere afwerking.

HKi8

Een frameloze designschakelaar gemaakt van hoogwaardig, zuiver wit glas. Deze serie, bekroond voor zijn innovatie, beschikt over touch sensoren die zorgen voor een moderne uitstraling en gebruiksgemak.

Kopp schakelmateriaal

Kopp schakelmateriaal zelf samenstellen

Het samenstellen van uw schakelmateriaal van Kopp is eenvoudig. Begin met het kiezen van de gewenste inbouwdozen en basiselementen. Vervolgens selecteert u het passende centraaldeel voor uw designserie. Tot slot rondt u af met een afdekraam voor een perfecte afwerking.

Bestellen bij Klusspullen.nl

Bij Klusspullen.nl maken we het bestellen van Kopp schakelmateriaal eenvoudig en overzichtelijk. Naast een scherpe prijs en snelle levering, bieden we ook deskundig advies en uitstekende service. Met minimaal 2 jaar garantie op elk product, een retourtermijn van 30 dagen en ons Trusted Shops lidmaatschap, bent u verzekerd van een veilige en vertrouwde aankoop.