Ook op het gebied van draad, kabel en snoer biedt Klusspullen een breed assortiment. Zo leveren we o.a. grondkabel, vd draad en installatiekabel zoals XMVK en YMVK kabel. De draden en kabels in ons assortiment voldoen uiteraard aan de vereiste keurmerken en zijn van gerenommeerde merken zoals Donné, Smartwares (Q-Link) en Dynamic. Veel verkochte producten zoals XMVK kabel, YMVK kabel en grondkabel (XMVKas - YMVKas) zijn in diverse lengtes verkrijgbaar.

Lees meer >>

VD draad

VD draad bestaat uit een kern van koper met daaromheen gekleurd vinyl coating. VD draad hebben we in verschillende soorten en lengtes en zijn leverbaar van het merk Donné of Smartwares. Veelal wordt gekozen voor het actiepakket waarbij alle vier de kleuren VD draad samengevoegd zijn. De VD draad actiepakketten zijn in lengtes van 20, 50 en 100 meter leverbaar.

Snoer

Buiten het brede assortiment draad en kabel hebben we ook diverse soorten snoeren voor zowel thuisgebruik als voor speciale toepassingen zoals op werkplaatsen en bouwplaatsen. Rubberkabel, hittebestendig snoer (ook wel siliconensnoer genoemd) zijn dan ook bij ons gewoon uit voorraad leverbaar. Voor thuisgebruik wordt veelal de Huishoudkabel gebruikt welke in een VMVL en VMVS uitvoeringen leverbaar is. Bij een VMVS snoer zijn de binnendraden dunner van diameter dan bij een VMVL snoer.