De juiste verlichting kan het verschil maken tussen een kille of juist sfeervolle ruimte of omgeving. Ga voor diverse losse lampen voor zacht licht en een fijne atmosfeer in uw woonkamer, of werk uw verlichting weg in het plafond met onze inbouwspots.

 Lees meer >>


Sfeervolle, maar ook functionele verlichting

Bent u juist op zoek naar verlichting waar goed bij gewerkt kan worden? Natuurlijk heeft Klusspullen.nl naast sfeerverlichting ook verlichting die de concentratie en het functionele zicht verbetert.

Buitenlamp

De juiste buitenlampen helpen u veilig uw weg naar de ingang van uw huis te vinden, maar in geval van een noodsituatie kan goed functionerende buitenverlichting, huisnummerverlichting of noodverlichting cruciaal zijn. Zo ziet u maar wat voor verschil de juiste verlichting in uw leven kan maken!

Bestel al uw verlichting online

Met de webshop van Klusspullen.nl hoeft u nooit meer op pad voor uw verlichting. U bestelt gemakkelijk vanuit huis, onderweg of op kantoor. Wanneer u maar wilt! Dankzij ons inkoopvoordeel profiteert u bij ons van wel héél aantrekkelijke prijzen. En daarbij levert u niet in op kwaliteit: u vindt uitsluitend lampen van Philips, Sylvania, Megaman en Dura in ons online assortiment. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, gaan we hard voor u aan het werk om uw verlichting zo snel mogelijk bij u af te kunnen leveren. In de meeste gevallen hebt u uw lampen en armaturen al binnen 48 uur in huis!