Busch-Jaeger schakelmateriaal, de hoogste kwaliteit uit Duitsland met meer dan 130 jaar ervaring. Prettig in gebruik, breed toepasbaar en een lust voor het oog. Klusspullen mag zich officiële Busch-Jaeger dealer noemen en is hier trots op. Wij bieden het complete assortiment van Busch-Jaeger schakelmateriaal aan en leveren dit voor een groot deel uit eigen voorraad, uiteraard snel en tegen scherpe prijzen. Daarnaast kennen wij deze producten door en door. Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag. Onverhoopte problemen of andere vragen? Ook dan staan wij voor u klaar met uitgebreide service en minimaal 2 jaar garantie.

Lees meer >>

Soorten Busch-Jaeger schakelmateriaal

Binnen het Busch-Jaeger schakelmateriaal aanbod zijn als gevolg series voor elk interieur, elke smaak en alle toepassingen te vinden. Modern of klassiek, strak of speels, binnen of spatwaterdicht voor buiten, inbouw of opbouw: Busch-Jaeger schakelmateriaal is geschikt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een neutrale serie die overal toepasbaar is? Bekijk de geroemde Busch-Jaeger Standaard SI serie eens, ook als Linear-uitvoering te verkrijgen met scherpe hoeken. Of in het wit in plaats van crème als de Busch-Jaeger Reflex serie beschikbaar. Maar kijk ook eens naar het strak afgewerkte Busch-Jaeger Future Linear, in verschillende kleuren zowel glanzend als mat te verkrijgen. Of wat dacht u van Busch-Jaeger Pure Edelstaal, prachtig afgewerkt met roestvrij staal en daardoor ideaal toepasbaar in een keuken of badkamer!

Functies Busch-Jaeger schakelmateriaal

Alle series Busch-Jaeger schakelmateriaal maken gebruik van dezelfde basiselementen, de 'delen in de muur' die de daadwerkelijke werking verwezenlijken. De Busch-Jaeger basiselementen zijn zeer degelijk, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien zijn deze goed doordacht. Neem de LED-dimmers als voorbeeld, deze zijn samen met Philips ontwikkeld en getest op samenwerking met vele soorten en merken lampen. Of de unieke USB-wandcontactdoos, waarbij een randaarde wandcontactdoos samen met een USB-poort in één stopcontact is geplaatst.

Installatie instructie Busch-Jaeger schakelmateriaal

Voor de installatie van Busch-Jaeger schakelmateriaal is het belangrijk om eerst de stroom uit te schakelen voor veiligheid. Verwijder het oude schakelmateriaal en maak de aansluitdraden los. Volg vervolgens nauwkeurig de instructies in de bijgevoegde handleiding om het nieuwe schakelmateriaal te monteren en sluit de draden zorgvuldig aan op de juiste aansluitpunten. Na de installatie, schakel de stroom weer in en test de werking van het nieuwe schakelmateriaal. Indien nodig, pas instellingen aan volgens de instructies om te zorgen voor betrouwbare en stijlvolle bediening in uw huis.

Over Busch-Jaeger

Busch-Jaeger is in 1926 ontstaan uit de fusie van het bedrijf van Heinrich Jaeger, dat al in 1879 was opgericht, en het bedrijf van Friedrich Wilhelm Busch. De verenigde kracht, kwaliteit, betrouwbaarheid en innovativiteit maakt dat Busch-Jaeger zich in totaal al meer dan 130 jaar marktleider in de installatietechniek mag noemen. Vanuit het hoofdkantoor in Lüdenscheid, Duitsland, blijft Busch-Jaeger hard werken aan het behouden van de het marktleiderschap. De producten worden in twee vestigingen in Duitsland geproduceerd, met recht 'Duitse degelijkheid'. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden conform DIN EN ISO 9001. Menig elektroinstallateur verkiest eenmaal het Busch-Jaeger schakelmateriaal en blijft vervolgens vasthouden aan deze betrouwbare partner, dankzij de kwaliteit en het installatiegemak. De goede reputatie, als lid van de ABB-groep (waardoor soms ook ABB schakelmateriaal genoemd), zorgt in woningen en gebouwen bovendien voor een waardevaste investering.

Busch-Jaeger schakelmateriaal

Busch-Jaeger schakelmateriaal bestellen bij Klusspullen.nl

Bij Klusspullen bestelt u al het Busch-Jaeger schakelmateriaal snel, voordelig, veilig en vertrouwd online, al sinds 2006. Voorradige artikelen leveren wij doorgaans binnen 48 uur (2 werkdagen). Per ongeluk foutief of te veel besteld? Wij bieden u een retourtermijn van maar liefst 30 dagen. Onbeschadigde producten worden dan zonder gedoe aan u gecrediteerd. Ons Trusted Shops lidmaatschap bevestigd u dat wij hoge standaarden en kwaliteitseisen aan onszelf en onze dienstverlening stellen.