Bij elektrische verwarming kan worden gedacht aan een warmtestraler of aan spiegelverwarming, welke achter een spiegel geplakt kan worden waardoor deze condensvrij blijft. Maar wat dacht u van een elektrische vloerverwamingsmat die ervoor zorgt dat u niet meer op een koude badkamervloer hoeft te lopen. Hieronder kunt u deze verwarmingsproducten vinden, o.a ook vorstvrijlint wat gebruikt kan worden om in wintertijden leidingen te beschermen tegen bevriezing.

Lees meer >>


Slimme oplossingen voor in huis

Onze producten op het gebied van verwarming maken het leven in huis een stuk aangenamer. Voor iedere ruimte hebben we wel een slimme toevoeging. Wat dacht u van gerichte spiegelverwarming, waarmee u ook met veel condens uw spiegel vrijhoudt? Of kies voor meer comfort in huis en leg vloerverwarming aan, waarmee u nooit meer koude voeten hoeft te hebben.

Elektrische verwarming bestellen bij Klusspullen

Met de elektrische verwarming brengt u de gewenste ruimte op een aangename temperatuur, doorgaans zijn de artikelen bij ons of bij onze leverancier op voorraad en kunt u de producten snel in huis verwachten.