Over Klusspullen.nl

In 2006 is Klusspullen.nl opgericht, door klussers en voor klussers. Op onze website bieden wij een zo compleet mogelijk assortiment klusspullen aan, tegen een zo scherp mogelijke prijs. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste "doe-het-zelf"-webwinkel van Nederland, iets waar wij zeer trots op zijn!

Groot assortiment klusspullen

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan klusspullen.nl aan, ruimschoots meer dan uw lokale bouwmarkt. De producten die een bouwmarkt u niet kan leveren en u niet of niet voordelig bij een groothandel, fabrikant of importeur kunt aanschaffen, die vindt u bij ons. Dagelijks groeit het aantal producten verder.

Ruim 10.000 van deze producten zijn in de eigen magazijnen van Klusspullen.nl voorradig. Producten die wij zelf niet op voorraad hebben, die kunnen wij vaak vlot betrekken bij de betreffende leverancier. Uiteraard leveren wij alle producten tegen zeer scherpe prijzen.

Wij leveren enkel de beste A-kwaliteit producten, aan zowel onze particuliere als zakelijke klanten. Door onze goede afspraken met fabrikanten en leveranciers hoeven wij, ondanks onze zeer scherpe prijzen, geen concessies te doen aan onze service en kwaliteit.

Gespecialiseerd in elektra

Wij zijn gespecialiseerd in elektramateriaal en kennen met name Schakelmateriaal als de beste. Van veel gerenommeerde merken, zoals bijvoorbeeld Gira, Busch-Jaeger en Berker, zijn wij zelfs officieel dealer.

Wij beperken ons echter niet enkel tot schakelmateriaal. Wij leveren onder andere ook groepenkasten, ventilatiemateriaal, installatiemateriaal, verlichting, antenne- en telefoonmateriaal, draad en kabel en andere benodigdheden.

Mocht u ondanks ons grote assortiment toch iets niet vinden op onze website, of heeft u specifiekere wensen of vragen? Grote kans dat wij u van dienst kunnen zijn. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar! Geen betaalnummer, maar gratis contact en ondersteuning per telefoon, e-mail en/of social media.

Verzending

Uiteraard hechten wij veel waarde aan het feit dat u de gewenste producten in goede staat ontvangt. Om deze reden laten wij al onze zendingen bezorgen door PostNL. Goed verpakt en beschermd, met Track & Trace code en morgen al bij u in huis (mits voorradig, voor het bij het product vermelde uiterste verzendtijdstip).

Bij bestellingen tot € 150 rekenen wij slechts een minimale bijdrage in de verzendkosten, bestellingen boven €150 verzenden wij zelfs gratis!

Garantie en retourneren

Met het oog op onze kwaliteit en service bieden wij een retourtermijn van maar liefst dertig dagen. Product niet naar wens? Geen probleem! Retourneren of ruilen is gewoon mogelijk.

Onverhoopt problemen of defecten? Vanzelfsprekend lossen wij dit goed en snel op. Met minder dan totale klanttevredenheid nemen wij geen genoegen. Onze betrokkenheid uit zich onder andere in onze uitstekende waardering op de onafhankelijke beoordelingswebsite en keurmerk met kopersgarantie TrustedShops.

Doe het lekker zelf!

Bent u aan het klussen, dan wenst u natuurlijk een zo goed en mooi mogelijk resultaat. Volledig aan de hand van uw eigen wensen, volgens uw eigen specificaties en eisen. Wie kan dit beter realiseren dan u zelf?

Exact de reden dat wij "doe het lekker zelf" als slogan hanteren.

Wij voorzien u van alle klusspullen die u nodig heeft en doen dat óók lekker zelf. Nieuwe ontwikkelingen in de markt delen en handige tips en trucs delen wij bovendien in onze Klusblog voorzien wij u graag van tips, suggesties en trucs.

Wij doen ons uiterste best om u de beste webshop en de beste producten, kwaliteit en service te bieden!