Betaalmethoden

U kunt bij ons gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

iDEAL

Door gebruik te maken van iDeal ontvangen wij uw betaling direct en kan uw bestelling direct verwerkt worden. Er worden geen betalingskosten in rekening gebracht.

Uw iDeal betaling verloopt via onze betaalpartner MultiSafepay, in samenwerking met uw eigen bank. Voor het doen van de betaling maakt u een uitstap van onze website naar de website van MultiSafepay en/of uw bank. Dit verloopt via een veilige versleutelde verbinding. Het is van belang om na het doen van uw betaling terug te keren naar onze website om uw betaling te bevestigen.

Bancontact / Mister Cash

De (ver)werking van uw Bancontact / Mister Cash transactie verloopt gelijk aan hetgeen hierboven bij iDeal is omschreven. Wij rekenen geen betalingskosten voor deze betaalmethode.

Creditcard

Wij accepteren Visa, MasterCard en Maestro. De (ver)werking van uw transactie verloopt gelijk aan hetgeen hierboven is omschreven. Conform de PSD2 wet rekenen wij geen toeslag voor creditcard betalingen.

Paypal

Betalen middels Paypal is ook mogelijk. U maakt vanuit onze website een uitstap naar Paypal en voert daar de transactie uit. Het is van belang om na het doen van uw betaling terug te keren naar onze website om uw betaling te bevestigen.

Conform de PSD2 wet rekenen wij de kosten van deze betaalmethode (deels) door, omdat de betaling via een externe (third) partij Paypal verloopt. Het tarief is 1,5% van het totale orderbedrag.

Google Pay en Apple Pay

Indien voor Google Pay of Apple Pay wordt gekozen, dan rondt u de bestelling op onze website af en maakt vervolgens een uitstapje naar de betaalomgeving van Google/Apple. Hier kiest u uit de door u in het betreffende platform geactiveerde/gekoppelde betaalmethodes. Er worden door ons geen aanvullende betalingskosten in rekening gebracht.

Overboeking

Na het plaatsen van uw order stort u het totaal verschuldigde factuurbedrag op onze (bank)rekening (zie contactinformatie) en/of de door MultiSafepay opgegeven bankrekening, afhankelijk van de gekozen betaaloptie. Na ontvangst van uw betaling wordt uw order verwerkt en worden de goederen verzonden. Vergeet niet om bij het overmaken uw ordernummer te vermelden.