Klusspullen levert een groot assortiment antennematerialen, waaronder antenneversterkers, ook wel CAI versterker genoemd. Een goede antenneversterker en het juiste antenne-aansluitmateriaal is vaak noodzaak om een zuiver tv signaal te krijgen gezien er in de woningen van tegenwoordig vaak meerdere antenneaansluitingen worden toegepast.

 Lees meer >>

Hirschmann

Hirschmann producten zijn kabelkeur goedgekeurd en worden ondersteund door de kabelmaatschappijen zoals Ziggo en Caiway. Ze voldoen dan ook aan de laatst gestelde eisen zoals retourgeschikt, klasse A+ afscherming en ondersteuning voor High Speed modems met 1,2 GHz frequentiebereik. Ook de einddozen (coax wandcontactdoos), TV splitters, aftakelementen, coaxkabel van het merk Hirschmann zijn voorzien van hoge actuele kwaliteitseisen.

Antenneversterker

Wanneer u meerdere Coax TV/Radio aansluitingen in uw woning wilt realiseren dan is het toepassen van een antenneversterker noodzakelijk. We leveren antenneversterkers van de merken Hirschmann en Astro welke aan de laatste technische eisen voldoen. De meeste antenneversterkers zijn retourgeschikt en kunnen perfect overweg met digitale, interactieve en On-Demand signalen. Kijkt u voor meer informatie over de verschillende antenneversterkers bij het hoofdstuk antenneversterker.

Antennematerialen

Klusspullen heeft ook antennematerialen zoals einddozen (antenne wandcontactdozen), antenne-splitters, aftakelementen (multitap), coax-connectoren (IEC en F-connectoren) en diverse type coaxkabel in het ruime assortiment opgenomen.

Einddozen

Einddozen vaak antenne wandcontactdozen genoemd worden toegepast op de uiteinden van de coaxkabel. De einddoos splitst het Radio en TV signaal en zorgt ervoor dat er een juiste afsluitweerstand aanwezig is op de uiteinden van de coaxkabel. Ongewenste signalen kunnen dan niet in het coax netwerk binnentreden. Er zijn opbouw en inbouw uitvoeringen welke met de meeste A-merken schakelmateriaal te combineren zijn.

Coax connectoren

Klusspullen heeft een ruim assortiment Coax connectoren waaronder de bekende KOSWI 5en KOKWI 5 IEC haakse coax connectoren van Hirschmann. Ook F-connectoren (QFC5) push-on of schroefbare f-connectoren waarmee de coaxkabel aangesloten kan worden op een antenneversterker of satelliet ontvanger zijn te vinden in het hoofdstuk COAX connectoren.

Coax montage gereedschappen

Kabelmantelstripper, krimptang of signaaltester, met de Coax montage gereedschappen kunnen deze artikelen professioneel gemonteerd worden.