Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van Niko schakelmateriaal, een toonaangevende naam in hoogwaardige elektrische installatiematerialen. Niko, met trots geworteld in Sint-Niklaas, België, is een familiebedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot de marktleider in België en een prominente speler op de Nederlandse markt. Met meer dan 100 jaar ervaring blinkt Niko uit in het creëren van esthetische, intuïtieve en gebruiksvriendelijke bedieningen, waarmee het bedrijf een onbetwiste reputatie in betrouwbaarheid, design en innovatie heeft opgebouwd.

Lees meer >>

Het assortiment van Niko biedt een combinatie van topkwaliteit, ongekend comfort en uitgebreide veelzijdigheid. Elk product is zorgvuldig ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en moeiteloos in elke woonomgeving te integreren. De universele basiselementen van Niko zorgen voor een ongekende flexibiliteit in uw elektrische installaties, waarbij afdekramen, schakelwippen, dimmerknoppen en centraalplaten naadloos combineren om aan elke designvoorkeur te voldoen.

Niko's innovatieve schakelmateriaal series

  • Niko Intense: deze serie staat bekend om zijn elegante design en biedt een subtiel, maar krachtig accent in elk interieur. Met een focus op esthetiek en functionaliteit is Niko Intense de perfecte keuze voor wie op zoek is naar stijl en gebruiksgemak.
  • Niko Original: de ruggengraat van het Niko-aanbod, waar traditie en kwaliteit hand in hand gaan. Niko Original biedt betrouwbare en tijdloze designs die naadloos aansluiten bij elke woonstijl.
  • Niko Pure: kenmerkend door zijn minimalistische ontwerp en hoogwaardige materialen, brengt Niko Pure een gevoel van luxe en verfijning in elk interieur. Het is de ideale keuze voor diegenen die streven naar een elegante en verfijnde afwerking.
  • Niko Hydro: speciaal ontworpen voor buitengebruik en vochtige ruimtes, combineert Niko Hydro robuustheid met design. Deze waterdichte serie (IP55) is ideaal voor plaatsen waar duurzaamheid en weerstand tegen de elementen vereist zijn.
  • Niko Home Control II: de toekomst van huisautomatisering begint hier. Niko Home Control biedt een ongekende controle over uw woonomgeving, met slimme oplossingen die comfort, veiligheid en energie-efficiëntie naar een hoger niveau tillen.

Waarom kiezen voor Niko schakelmateriaal?

Niko schakelmateriaal is synoniem met kwaliteit en innovatie. Hier zijn enkele redenen om voor Niko te kiezen voor uw elektrische installaties:

  • Kwaliteit: Niko's toewijding aan kwaliteit zorgt ervoor dat elk product met zorg is vervaardigd voor een lange levensduur en optimale betrouwbaarheid.
  • Innovatie: Aan de voorhoede van technologische vooruitgang biedt Niko voortdurend nieuwe producten aan die inspelen op de veranderende behoeften van consumenten.
  • Veelzijdigheid: Met een breed scala aan productseries voldoet Niko aan elke designvoorkeur en functionele behoefte.
  • Design: Niko begrijpt het belang van esthetiek en biedt producten die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn, waardoor ze bij elk interieur passen.

Niko

Ontdek Niko bij Klusspullen.nl

Bij Klusspullen.nl maken we het u gemakkelijk om Niko schakelmateriaal online te bestellen. Profiteer van onze snelle levering en maak gebruik van onze 30 dagen retourtermijn voor maximale flexibiliteit. Wij bieden niet alleen een uitgebreid assortiment Niko-producten, maar staan ook klaar met deskundig advies en uitstekende klantenservice.

Naast Niko bieden we ook een breed scala aan schakelmateriaal van andere toonaangevende merken. Bezoek onze algemene schakelmateriaal pagina voor meer inspiratie en vind de perfecte producten voor uw project.

Niko schakelmateriaal