Niko schakelmateriaal wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Belgische Sint Nikolaas. Het familiebedrijf is marktleider in België en in Nederland een prominente speler op de markt. Met het Niko schakelmateriaal combineert u hoge kwaliteit en grenzeloos comfort met grote veelzijdigheid. De universele basiselementen van Niko zijn bruikbaar in combinatie met alle (huidige) Niko series. Bovendien kunnen de verschillende afdekramen, schakelwippen, dimmerknoppen en centraalplaten met elkaar gecombineerd worden. Zo kan voor elke wens en smaak een geschikt design schakelmateriaal gerealiseerd worden.


Niko schakelmateriaal kopen bij Klusspullen

Bestel Niko schakelmateriaal online bij Klusspullen.nl en profiteer! Voorradige producten kunnen al binnen 48 uur geleverd worden. Mocht u onverhoopt foutief of teveel besteld hebben, dan kunt u bij ons gebruik maken van een retourtermijn van 30 dagen. Klusspullen.nl staat voor service, klantvriendelijk en advies!

Niko schakelmateriaal

Naast Niko schakelmateriaal bieden wij ook andere merken schakelmateriaal aan. Bekijk ons ruime assortiment op onze schakelmateriaal pagina en doe inspiratie op!