Ontdek de wereld van Niko schakelmateriaal, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige elektrische installatiematerialen. Niko, gevestigd in het Belgische Sint Nikolaas, is een familiebedrijf dat zich heeft gevestigd als marktleider in België en een prominente speler in Nederland. Niko is een specialist in het ontwikkelen en produceren van mooie, intuïtieve en gebruiksvriendelijke bedieningen. Het bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van betrouwbaarheid, design en innovatie.


Het assortiment Niko schakelmateriaal combineert hoge kwaliteit, grenzeloos comfort en grote veelzijdigheid. Elk product is ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en om in elke woonomgeving te passen. De universele basiselementen van Niko zijn compatibel met alle (huidige) Niko series, waardoor ze een ongeëvenaarde flexibiliteit bieden voor uw elektrische installaties. Van afdekramen tot schakelwippen, dimmerknoppen en centraalplaten, elk element kan met elkaar worden gecombineerd om een geschikt design schakelmateriaal voor elke wens en smaak te realiseren.

Niko zet zich in voor de ontwikkeling van producten die comfort, controle en efficiëntie bieden en streeft ernaar dat iedereen toegang heeft tot een moderne en gebruiksvriendelijke elektrische installatie. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en testen elke schakelaar en stopcontact herhaaldelijk totdat ze er zeker van zijn dat ze 30 jaar meegaan bij normaal dagelijks gebruik. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat hun producten een tijdloos design hebben waar klanten jarenlang van kunnen genieten.

Waarom kiezen voor Niko Schakelmateriaal?

Niko schakelmateriaal staat bekend om zijn kwaliteit en innovatie. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om Niko-producten voor uw elektrische installaties te gebruiken:

  • Kwaliteit: Niko staat bekend om het produceren van hoogwaardige schakelmateriaal. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd om een lange levensduur en betrouwbaarheid te garanderen.
  • Innovatie: Niko is altijd in de voorhoede van technologische innovaties, voortdurend nieuwe producten ontwikkelen die voldoen aan de veranderende behoeften van de consument.
  • Veelzijdigheid: Met een breed scala aan producten en series biedt Niko schakelmateriaal voor elke smaak en behoefte.
  • Design: Niko's aandacht voor design betekent dat hun producten niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk, passend bij elk interieur.

Ontdek vandaag nog de voordelen van Niko schakelmateriaal bij Klusspullen.nl!

Niko schakelmateriaal

Koop Niko Schakelmateriaal bij Klusspullen.nl

Bij Klusspullen.nl maken we het gemakkelijk om Niko schakelmateriaal online te bestellen. Met onze snelle levering kunnen voorradige producten al de volgende (werk)dag bij u zijn. En mocht u onverhoopt teveel of het verkeerde product hebben besteld, dan kunt u gebruik maken van onze retourtermijn van 30 dagen. We streven ernaar om u de beste service, klantvriendelijkheid en advies te bieden.

Naast Niko schakelmateriaal, bieden we ook een breed assortiment aan schakelmateriaal van andere toonaangevende merken. Bezoek onze algemene schakelmateriaal pagina om inspiratie op te doen en de perfecte producten te vinden voor uw volgende project.

Niko