InbouwspotsInbouwspots

Met de inbouwspots van Klusspullen.nl brengt u de gewenste sfeer in iedere ruimte. Wilt u een bepaald deel van de kamer extra verlichten, zoals een kunstwerk of een kast? Of gaat u de inbouwspots gebruiken als onderdeel van uw algemene verlichting? Voor iedere toepassing heeft Klusspullen.nl de juiste spots voor u beschikbaar. Bestel ze vandaag nog online en ontdek onze complete dienstverlening!

Halogeen vs. LED

Bij Klussspullen.nl heeft u de keuze uit inbouwspots voor halogeen- of LEDspots. Waar halogeen jarenlang de standaard keuze was voor gerichte inbouwverlichting, begint LED de laatste jaren meer en meer terrein te winnen. Niet alleen gaan deze inbouwspots veel langer mee, ze worden ook veel minder warm en verbruiken overall aanzienlijk minder energie. Heeft u echter al halogeenverlichting in huis, dan is de keuze voor halogeenspots de meest logische. LEDspots geven nu eenmaal een hele andere kleur licht en om geen kleurverschil te krijgen, zult u bij het overgaan op LED alles in één keer moeten vervangen.

Inbouwspots gemakkelijk online bestellen

Wat voor inbouwspots u ook wilt gaan bestellen, bij Klusspullen.nl bent u altijd aan het juiste adres. Niet alleen hebben we een ruim aanbod inbouwspots voor LED- en halogeenlampen, we voorzien u ook nog eens gratis van gedegen advies. Klik hier voor onze contactinformatie.


Hirschmann COAX-kabels


alttext