Hager groepenkasten bieden een vertrouwde veelzijdigheid voor elke installateur. Sinds 1994 is de Vision lijn een begrip in de markt. De samengestelde en voorbedrade Hager groepenkasten stellen u in staat om moeiteloos een betrouwbare installatie op te leveren, conform de NEN1010 regelgeving.


Het unieke witte design draagt bij aan directe herkenning. De Hager Vision groepenkast is al jaren een vertrouwd gezicht in vele Nederlandse woningen.

Aandacht voor de gebruiker

Bij Hager staat de ervaring van de eindgebruiker altijd voorop. Vision werd en wordt geregeld aangepast, zodat hij volledig bij de tijd blijft. De huidige versie met QuickConnect veerklemtechniek en een zeer montagevriendelijk buisinvoerstuk maakt Vision de ideale groepenverdeler voor elke woning. In 2010 werden de Hager Vision groepenkasten op diverse punten aangepast en verder verbeterd. Hierbij werd rekening gehouden met de wensen van de eindgebruikers. Zo worden alle compleet geassembleerde groepenkasten nu geleverd met groepencodering. Er zijn zo'n 600 verschillende configuraties gedefinieerd in onze logistieke- en productiesystemen. Dit betekent snelle en betrouwbare levering van de gewenste groepenkast.

Installeren op uw manier

Met Hager Vision groepenkasten kunt u uw elektra aansluiten op de manier die bij u past. U kunt kiezen voor kant-en-klare groepenkasten met verschillende samenstellingen en configuraties, denk aan verschillende hoeveelheden groepen en aardlekken. De kasten hebben als optie een ingebouwde kookgroep, beltrafo, of beide. Een kant-en-klare groepenkast van Hager is te verkrijgen in een 1-fase of in een 3-fase variant. Bouwt u liever zelf een groepenkast die precies past bij uw toepassingen? Ook dat is geen probleem met het uitgebreide assortiment van Hager. In dat geval kiest u een lege kast en vult u hem zelf aan met de losse onderdelen, zoals losse automaten (groepen) en aardlekschakelaars.

Hager groepenkast bestellen

Uw nieuwe Hager groepenkast bestelt u natuurlijk goedkoop online bij Klusspullen.nl. Met Hager en Klusspullen zit u goed: A-merk kwaliteit voor de laagste prijs, snel geleverd. Advies, ondersteuning en een toegankelijke helpdesk. Daarom Klusspullen.nl!