Lasdoos

Met een lasdoos legt u veilige verbindingen tussen verschillende installatiedraden in huis. U kunt deze kunststof doosjes bijvoorbeeld gebruiken om lasdoppen met elkaar te verbinden: door deze verbindingen heeft de lasdoos zijn naam gekregen. Een lasdoos bestaat uit een plastic bakje, met aan de zijkant invoeropeningen voor standaard 16mm installatiebuizen. Zolang de lasdoos open is, kan er aan de binnenkant gemakkelijk gewerkt worden met de kabels. Bent u klaar met aansluiten, dan sluit u de lasdoos veilig af met het bijgeleverde deksel.

Uw elektra veilig aansluiten

Een lasdoos wordt doorgaans gebruikt voor opbouw; de dozen worden meestal aan plafonds of op muren geplaatst. Wilt u elektra gaan inbouwen? Dan kunt u een lasdoos gebruiken; dit is echter niet erg gebruikelijk. Voor inbouw heeft Klusspullen.nl betere oplossingen in de vorm van centraaldozen en inbouwdozen. Waar centraaldozen vaak gebruikt worden in plafonds, voor bijvoorbeeld aansluitpunten voor verlichting, worden inbouwdozen weer meer gebruikt om stopcontacten mee aan te leggen in muren.

Dáárom bestelt u uw lasdoos bij Klusspullen.nl

Bij Klusspullen weet u zeker dat u een lasdoos van absolute topkwaliteit bestelt. Wel zo veilig als u met elektra werkt! Wij leveren lasdozen van merken als Attema, ABB Haf en Pipelife, waarmee u altijd stabiele, goed afgedekte verbindingen realiseert. Wilt u meer informatie over het gebruik van een lasdoos? Meer weten over het veilig aansluiten van elektra in uw huis, of wilt u advies bij de keuze van het juiste type lasdoos? De medewerkers van Klusspullen.nl staan altijd voor u klaar met meer informatie. Stel uw vraag via [email protected], of contacteer ons telefonisch op werkdagen op 0570-626255. Dan helpen wij u zo snel mogelijk!