Bestellen

Bij Klusspullen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week artikelen bekijken en bestellen.

Wij werken achter de schermen continu aan een compleet assortiment waarbij de laatste nieuwe producten niet zullen ontbreken.  Wij presenteren complete productinformatie met duidelijke afbeeldingen zodat u een goed beeld krijgt van het door u gewenste product.

Uiteraard zorgen wij voor een zeer scherpe prijsstelling van onze producten.  Zo ziet u bij praktisch ieder product de korting die u bij Klusspullen ontvangt ten opzichte van de standaard winkelprijzen. 

Leveren

U kunt bij Klusspullen uw bestelling op het door u gewenste adres binnen Nederland en België laten bezorgen.

Is uw bestelling verzonden, dan sturen wij u een leverbevestiging met Track & Trace code. Uiteraard realisen wij dit zo spoedig mogelijk. Doorgaans is levering met één a twee dagen na het bestellen mogelijk, mits wij de producten zelf op voorraad hebben (dit staat op onze website aangegeven bij de producten). Levering van niet voorradige producten kan langer in beslag nemen.

De bezorging van uw bestelling laten wij uitvoeren door PostNL. PostNL zal doorgaans de eerstvolgende werkdag na verzending uw bestelling bij u proberen af te leveren (maandag t/m zaterdag). Bent u niet thuis, dan zal PostNL proberen het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet, dan zal uw bestelling naar een afhaallocatie gebracht worden en daar gedurende 7 dagen vanaf de volgende (werk)dag afgehaald kunnen worden. Middels de Track & Trace code kunt u dit volgen. Let u er aub op dat voor afhalen een geldig legitimatiebewijs vereist is. De aan u gestuurde Track & Trace code kunt u gebruiken om de bezorging te volgen.

Het is niet mogelijk om bestellingen te doen of af te halen in onze vestiging in Deventer. Ook kunt u geen retouren naar dit adres sturen.

Controleer de levering binnen 5 werkdagen na ontvangst: is alles compleet geleverd, onbeschadigd, etc. Is iets niet in orde of niet naar wens, meld het binnen de genoemde termijn en wij helpen u graag verder. Na 5 werkdagen na levering worden claims over incomplete of beschadigde leveringen niet meer in behandeling genomen, simpelweg omdat dan niet meer te controleren is wat er mogelijk is voorgevallen en ook geen claims meer mogelijk zijn bij de vervoerder.

Levertijd

Bij elk product staat aangegeven of er voorraad van is, deze artikelen leveren wij doorgaans binnen 48 uur (2 werkdagen, mits voor 16 uur besteld).

Een deel van de voorradige producten kunt u tot 23 uur bestellen, deze artikelen verzenden wij dezelfde dag en worden normaliter de volgende werkdag afgeleverd. Wij verzenden niet op zaterdag en zondag, op zaterdag en zondag bestelde artikelen worden op maandag verwerkt.

Bij de artikelen waarbij staat aangegeven dat ze tot 23 uur besteld kunnen worden staat een aantal opgegeven, om aan te geven tot hoeveel stuks daadwerkelijk de volgende werkdag geleverd kunnen worden.

Staat voorraad zonder aantal en zonder tot 23 uur melding aangegeven, dan geeft dit aan dat er minimaal één stuk voorradig is maar het exacte aantal voorradig op dat moment niet bekend is. Dit product ligt dan niet in ons "verzendmagazijn" en zal, mits voor 16 uur besteld, de volgende werkdag erna verzonden worden. Bestelt u meer dan één stuk, dan kan de levering langer op zich laten wachten.

Opruimingsartikelen en laatste exemplaren kunnen een wat langere levertijd kennen ten opzichte van het op de website vermelde, deze worden vanuit een ander magazijn geleverd.

Bestelt u (ook) niet voorradige artikelen, dan leveren wij zodra alles voorradig is. Wenst u (verwachte) levertijden te weten, neem dan gerust contact met ons op.

Rondom de feestdagen zijn diverse fabrikanten, leveranciers en importeurs gesloten, ook vallen er werkdagen uit. Gevolg is dat levering één a twee werkdagen langer in beslag kan nemen. Wij vragen uw begrip.

Lengtemateriaal

Pakketdiensten, zoals het door ons gebruikte PostNL, verzenden pakketten van maximaal 1,75 meter lang. Gevolg is dat wij geen pakketten langer dan 1,75 meter kunnen verzenden.

Wenst u toch dergelijke producten te bestellen? Neem gerust contact met ons op. Per situatie kunnen wij de eventuele mogelijkheden samen met u bekijken en bespreken (denk aan grotere aantallen bestellen, levering tegen aanvullende verzendkosten, etc).

Gewicht

Producten zwaarder dan 30 kilogram kunnen niet te verzonden worden door onze vervoerder. In overleg is mogelijk een andere vervoerder in te schakelen, wellicht tegen aanvullende kosten. Zendingen met een totaalgewicht boven 30 kilogram kunnen, indien de producten dit toelaten, opgesplitst worden in meerdere pakketten en zo toch verzonden worden; zonder aanvullende kosten.

alttext