Bestellen

Bij Klusspullen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week artikelen bekijken en bestellen. Wij werken achter de schermen continu aan een compleet assortiment waarbij de laatste nieuwe producten niet zullen ontbreken.  Wij presenteren complete productinformatie met duidelijke afbeeldingen zodat u een goed beeld krijgt van het door u gewenste product.  Uiteraard zorgen wij voor een zeer scherpe prijsstelling van onze producten.  Zo ziet u bij praktisch ieder product de korting die u bij Klusspullen ontvangt ten opzichte van de standaard winkelprijzen. 

Leveren

U kunt bij Klusspullen uw bestelling laten verzenden of afhalen. Is uw bestelling verzonden, dan sturen wij u een leverbevestiging. Kan uw bestelling afgehaald worden, dan sturen wij u een afhaalbevestiging. Uiteraard realisen wij dit zo spoedig mogelijk. Doorgaans is levering of afhalen met één a twee dagen na het bestellen mogelijk, mits wij de producten zelf op voorraad hebben. Levering van niet voorradige producten kan langer in beslag nemen.

De bezorging van uw bestelling laten wij uitvoeren door PostNL. PostNL zal de eerstvolgende werkdag (maandag t/m zaterdag, maandag enkel indien dit een tweede afleverpoging betreft) een eerste afleverpoging doen. Bent u niet thuis, dan volgt een werkdag later een tweede poging. Wanneer aflevering ook dan niet lukt zal uw bestelling naar een afhaallocatie gebracht worden. De pakketbezorger zal een afhaalbericht in uw brievenbus achterlaten. Let u er aub op dat voor afhalen een geldig legitimatiebewijs vereist is!

Afhalen van bestellingen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag, tussen 08:30 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur. Heeft u nog geen afhaalbericht ontvangen, dan verzoeken wij u om te wachten met het afhalen. Zo voorkomt u dat u voor niets naar onze afhaallocatie, onze vestiging in Deventer, komt. Wij hebben namelijk niet al onze voorraad in deze vestiging beschikbaar.

Lengtemateriaal

Pakketdiensten, zoals het door ons gebruikte PostNL, verzenden pakketten van maximaal 1,75 meter lang. Gevolg is dat wij geen pakketten langer dan 1,75 meter kunnen verzenden. Wenst u toch dergelijke producten te bestellen? Deze kunt u bij ons afhalen. Wenst u toch verzending? Neem gerust contact met ons op. Per situatie kunnen wij de eventuele mogelijkheden samen met u bekijken en bespreken (denk aan grotere aantallen bestellen, levering tegen aanvullende verzendkosten, etc).

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, nieuwe producten en het laatste nieuws.
alttext