Bestellen

Bij Klusspullen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week artikelen bekijken en bestellen.

Wij werken achter de schermen continu aan een compleet assortiment waarbij de laatste nieuwe producten niet zullen ontbreken.  Wij presenteren complete productinformatie met duidelijke afbeeldingen zodat u een goed beeld krijgt van het door u gewenste product.

Uiteraard zorgen wij voor een zeer scherpe prijsstelling van onze producten.  Zo ziet u bij praktisch ieder product de korting die u bij Klusspullen ontvangt ten opzichte van de standaard winkelprijzen. 

Leveren

U kunt bij Klusspullen uw bestelling op het door u gewenste adres binnen Nederland, België en Duitsland laten bezorgen.

Is uw bestelling verzonden, dan sturen wij u een leverbevestiging. Uiteraard realisen wij dit zo spoedig mogelijk. Doorgaans is levering met één a twee dagen na het bestellen mogelijk, mits wij de producten zelf op voorraad hebben (dit staat op onze website aangegeven bij de producten). Levering van niet voorradige producten kan langer in beslag nemen.

De bezorging van uw bestelling laten wij uitvoeren door PostNL. PostNL zal de eerstvolgende werkdag na verzending een eerste afleverpoging doen (maandag t/m zaterdag). Bent u niet thuis, dan zal PostNL proberen het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet, dan zal uw bestelling naar een afhaallocatie gebracht worden en daar gedurende 7 dagen vanaf de volgende (werk)dag afgehaald kunnen worden. De pakketbezorger laat in dat geval een afhaalbericht in uw brievenbus achter. Let u er aub op dat voor afhalen een geldig legitimatiebewijs vereist is.

Het is niet mogelijk om bestellingen af te halen in onze vestiging in Deventer.

Levertijd

Bij elk product staat aangegeven of er voorraad van is, deze artikelen leveren wij doorgaans binnen 48 uur (2 werkdagen, mits voor 16 uur besteld).

Een deel van de voorradige producten kunt u tot 23 uur bestellen, deze artikelen verzenden wij dezelfde dag en worden normaliter de volgende werkdag afgeleverd. Wij verzenden niet op zaterdag en zondag, op zaterdag en zondag bestelde artikelen worden op maandag verwerkt. Bij de artikelen waarbij staat aangegeven dat ze tot 23 uur besteld kunnen worden staat een aantal opgegeven, om aan te geven tot hoeveel stuks daadwerkelijk de volgende werkdag geleverd kunnen worden.

Opruimingsartikelen en laatste exemplaren kunnen een wat langere levertijd kennen ten opzichte van het op de website vermelde, deze worden vanuit een ander magazijn geleverd.

Bestelt u (ook) niet voorradige artikelen, dan leveren wij zodra alles voorradig is. Wenst u (verwachte) levertijden te weten, neem dan gerust contact met ons op.

Rondom de feestdagen zijn diverse fabrikanten, leveranciers en importeurs gesloten, ook vallen er werkdagen uit. Gevolg is dat levering één a twee werkdagen langer in beslag kan nemen. Wij vragen uw begrip.

Lengtemateriaal

Pakketdiensten, zoals het door ons gebruikte PostNL, verzenden pakketten van maximaal 1,75 meter lang. Gevolg is dat wij geen pakketten langer dan 1,75 meter kunnen verzenden.

Wenst u toch dergelijke producten te bestellen? Neem gerust contact met ons op. Per situatie kunnen wij de eventuele mogelijkheden samen met u bekijken en bespreken (denk aan grotere aantallen bestellen, levering tegen aanvullende verzendkosten, etc).

Gewicht

Producten zwaarder dan 30 kilogram kunnen niet te verzonden worden door onze vervoerder. In overleg is mogelijk een andere vervoerder in te schakelen, wellicht tegen aanvullende kosten. Zendingen met een totaalgewicht boven 30 kilogram kunnen, indien de producten dit toelaten, opgesplitst worden in meerdere pakketten en zo toch verzonden worden; zonder aanvullende kosten.

alttext