Na jaren van trouwe dienst gaat de populaire en bekende Hirschmann GHV41M antenneversterker uit productie!

GHV41MX vervangt GHV41M

Naast de GHV41M heeft Hirschmann ook de GHV41MX antenneversterker in het assortiment.

In de basis is de GHV41MX dezelfde antenneversterker, met dezelfde functionaliteit, dezelfde hoogwaardige bouwkwaliteit en uitmuntende storingsvrije versterking.

Het energieverbruik is verder teruggedrongen en er is een handige signaalcheck toegevoegd aan de functionaliteit van deze versterker.
Hirschmann GHV41MX antenneversterker

GHV41MX signaalcheck

Aan de Hirschmann GHV41MX zijn twee blauwe LEDs toegevoegd. De ene LED geeft aan of het inkomende signaal vanuit de kabelaanbieder sterk genoeg is om goed te kunnen versterken. De andere LED geeft aan of er sprake is van een retoursignaal en van activiteit. Eventuele storingen kunnen zo beter en sneller gelokaliseerd worden!

Retoursignaal GHV41MX

Bij de GHV41MX kan het retoursignaal versterkt worden, dit hoeft echter niet. In de meeste gevallen is versterking van het retoursignaal wenselijk, zoals bij On-Demand diensten, digital televisie en snel internet. In sommige gevallen is echter een onversterkt retoursignaal wenselijk. Bij de GHV41MX kan dit eenvoudig aangepast worden door een jumper om te zetten.

GHV41MX voor de prijs van de GHV41M

Bij Klusspullen is de GHV41M leverbaar voor 79 euro inclusief btw, de laagste prijs van Nederland. Deze prijs blijven wij hanteren tot de GHV41M daadwerkelijk uit is verkocht.

Als actie en promotie bieden wij de GHV41MX echter nu voor dezelfde prijs aan: slechts 79 euro inclusief btw, eveneens de laagste prijs van Nederland! Bovendien ontvangt u er bij ons gratis drie F-connectoren en twee eindweerstanden bij!

Bestel de Hirschmann GHV41MX antenneversterker nu, profiteer en u ontvang uw GHV41MX met één a twee werkdagen in huis!

alttext