U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmethodes:

Vooruitbetaling

Na het plaatsen van uw order stort u het totaabedrag inclusief verzendkosten op de rekening van Klusspullen B.V. Na ontvangst van de betaling wordt de order verwerkt en worden de goederen verzonden. Vergeet niet om bij het overmaken uw ordernummer te vermelden. Ons rekeningnummer is 67.38.57.913 (ING Bank), IBAN NL13INGB0673857913 (BIC: INGB NL 2A).

Via iDEAL

U plaatst een bestelling bij Klusspullen B.V. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij ontvangen een bevestiging van uw betaling waarna wij uw order verder verwerken.

Rembours

Bij levering onder rembours betaalt u contant aan de pakketbezorger. Voor leveringen die onder rembours worden aangeboden rekenen wij € 12,27 incl. BTW. extra aan u door (€ 10,14 excl. BTW). De daadwerkelijke kosten voor kleine leveringen en leveringen onder rembours zijn in werkelijkheid hoger en ook nog eens afhankelijk van variabelen zoals gewicht. Klusspullen heeft besloten om een eenduidig laag tarief te hanteren om onduidelijkheden te voorkomen. Levering onder rembours is enkel mogelijk naar adressen in Nederland. Bestellingen met een waarde boven € 500 worden om veiligheidsoverwegingen niet meer bij u op lokatie geleverd door PostNL, deze gaan direct naar een nabijgelegen afhaalpunt: daar kunt u de bestelling dan afhalen en betalen.

Pin / contant

Indien u uw bestelling af komt halen, dan kunt u aan onze afhaalbalie in Deventer ook contant of per pin betalen. Voor uw en onze veiligheid geniet betaling per pin de voorkeur. Let u er aub op dat er mogelijk een daglimiet op uw pinpas zit. Bij het afhalen van grotere bestellingen is het derhalve verstandig om dit vooraf met uw bank kort te sluiten.

alttext