U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmethodes:

Vooruitbetaling

Na het plaatsen van uw order stort u het totaal verschuldigde factuurbedrag op de rekening van e-Stores International B.V. Na ontvangst van uw betaling wordt de order verwerkt, de op onze website en in de orderbevestiging vermelde levertijd gaat in nadat uw betaling is ontvangen. Vergeet niet om bij het overmaken uw ordernummer te vermelden. Onze rekening nummer staat op de volgende pagina: Betaalinformatie.

iDEAL

U plaatst een bestelling bij Klusspullen.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Na de keuze voor iDEAL kiest u uw bank en verloopt de transactie via onze betaalprovider MultiSafePay. Vergeet niet om terug te keren naar onze website, na het uitvoeren van de betaling, om uw bestelling juist te laten verwerken. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, wij ontvangen een bevestiging van uw betaling en verwerken uw order direct.

Bancontact / Mister Cash

Gelijk aan iDeal, maar middels de in België meest gebruikte online betaalwijze.

Creditcard

Ook betaling middels creditcard is mogelijk. Na de keuze voor creditcard kunt u kiezen uit American Express, MasterCard en Visa. De daadwerkelijke transactie verloopt beveiligd via onze betaalprovider MultiSafepay. Na het uitvoeren van de betaling dient u terug te gaan onze onze website om de bestelling succesvol af te ronden. Conform de PSD2 wet rekenen wij geen toeslag voor creditcard betalingen.

PayPal

Bij een Paypal betaling verloopt de betaling via Paypal, waar u bijvoorbeeld rechtstreeks vanaf uw (gekoppelde) bankrekening kunt betalen of middels uw Paypal saldo/tegoed. Ook bij Paypal is het van belang om na de betaling bij Paypal terug te keren naar onze website om de bestelling en betaling te bevestigen. Conform de PSD2 wet rekenen wij de kosten van deze betaalmethode (deels) door, omdat de betaling via een externe (third) partij Paypal verloopt. Het tarief is 1,5% van het totale orderbedrag.

 

alttext