U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmethodes:

Vooruitbetaling

Na het plaatsen van uw order stort u het totaal verschuldigde factuurbedrag op de rekening van Klusspullen B.V. Na ontvangst van uw betaling wordt de order verwerkt en worden de goederen verzonden. Vergeet niet om bij het overmaken uw ordernummer te vermelden. Onze rekening nummer staat op de volgende pagina: Betaalinformatie.

iDEAL

U plaatst een bestelling bij Klusspullen B.V. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Na de keuze voor iDEAL kiest u uw bank en verloopt de transactie via onze betaalprovider Icepay. Vergeet niet om terug te keren naar onze website, na het uitvoeren van de betaling, om uw bestelling juist te laten verwerken. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, wij ontvangen een bevestiging van uw betaling en verwerken uw order direct.

Rembours

Bij levering onder rembours betaalt u contant aan de pakketbezorger. Voor leveringen die onder rembours worden aangeboden rekenen wij € 12,27 incl. BTW. extra aan u door (€ 10,14 excl. BTW). De daadwerkelijke kosten voor kleine leveringen en leveringen onder rembours zijn in werkelijkheid hoger en ook nog eens afhankelijk van variabelen zoals gewicht. Klusspullen heeft besloten om een eenduidig laag tarief te hanteren om onduidelijkheden te voorkomen. Levering onder rembours is enkel mogelijk naar adressen in Nederland. Bestellingen met een waarde boven € 500 worden om veiligheidsoverwegingen niet meer bij u op lokatie geleverd door PostNL, deze gaan direct naar een nabijgelegen afhaalpunt: daar kunt u de bestelling dan afhalen en betalen.

Creditcard

Ook betaling middels creditcard is mogelijk. Na de keuze voor creditcard kunt u kiezen uit American Express, MasterCard en Visa. De daadwerkelijke transactie verloopt beveiligd via onze betaalprovider Icepay. Na het uitvoeren van de betaling dient u terug te gaan onze onze website om de bestelling succesvol af te ronden. Voor betaling middels creditcard rekenen wij een bijdrage in de transactiekosten van 1,5% van het factuurbedrag.

PayPal

Bij een Paypal betaling verloopt de betaling via Paypal, waar u bijvoorbeeld rechtstreeks vanaf uw (gekoppelde) bankrekening kunt betalen of middels uw Paypal saldo/tegoed. Ook bij Paypal is het van belang om na de betaling bij Paypal terug te keren naar onze website om de bestelling en betaling te bevestigen. Voor betaling middels Paypal rekenen wij een bijdrage in de transactiekosten van 1,5% van het factuurbedrag.

 

alttext