Een buisventilator, ook wel kanaalventilator genoemd, gebruikt u voor de ventilatie van uw badkamer of keuken. Of in andere ruimtes waar een kleine ventilatie-unit gewenst is! De buisventilator dankt zijn naam aan zijn buisvormige uiterlijk, en kan door zijn vorm uitsluitend in een rond ventilatiekanaal gemonteerd worden. Klusspullen.nl heeft een grote collectie buisventilatoren voor u beschikbaar, die u gemakkelijk online kunt bestellen!

 Lees meer >>

Waarom een buisventilator?

Natuurlijk helpt een ventilator uw huis op een gezonde manier te voorzien van frisse, droge lucht. Maar wat zijn de voordelen van een buisventilator ten opzichte van een ander type ventilator? Allereerst zijn buisventilatoren erg compact; u hoeft er dus geen grootste verbouwing voor te realiseren om deze modellen te kunnen installeren.

Daarnaast is een buisventilator door zijn kleine formaat ook vaak wat stiller dan een groter ventilatiesysteem. De klembanden die de buisventilator op zijn plek houden, remmen het geluid nog wat meer. En wilt u een compleet geruisloze ventilator? Kies dan voor de S&P Silent buisventilator.

Bestel uw ventilator op Klusspullen.nl!

Bent u overtuigd van de voordelen van een buisventilator? Bestel dan gemakkelijk online. En weet u niet helemaal zeker welke van onze buisventilatoren het beste gaat werken in uw ruimte, of wilt u gewoon gedegen advies bij uw aankoop? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Klusspullen.nl. Bij onze klantenservice kunt u terecht met iedere vraag die u maar heeft over onze producten. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar [email protected]!