In openbare gebouwen is de aanwezigheid van functionele noodverlichting verplicht gesteld door het Bouwbesluit en de Arbo-wet. In het geval van een crisis moeten mensen uw pand veilig kunnen verlaten, ook als de normale verlichting door een onderbreking van de algemene elektriciteit uitgevallen is.

 Lees meer >>


Noodverlichting

Er zijn twee categorieën noodlampen, die u beide aan zult treffen in ons assortiment: Vluchtwegverlichting - noodlampen die de algemene vluchtroute verlichten, waardoor mensen veilig het pand kunnen verlaten zonder hinder te hebben van eventuele obstakels. Vluchtwegsignalering - noodlampen die het verloop van de vluchtroute aanduiden. De hierbij gebruikt pictogrammen zijn wettelijk vastgelegd in de NEN-6088 en zijn in heel Europa hetzelfde.

Betrouwbare A-merken

Wij leveren noodverlichtingsarmaturen van de bekende en gerenommeerde merken Ecolight en Van Lien. Betrouwbare en duurzame A-kwaliteit, voorzien van de hoogste kwaliteit verlichting en degelijke accu's. Vooral dit laatste is iets waar helaas nog wel eens op bezuinigd wordt, iets waar bij levensreddende middelen als noodverlichting in onze optiek absoluut niet op bespaard zou mogen worden. Om toch ons steentje bij te dragen laten wij u mee profiteren van onze scherpe inkoopprijzen, zodat u toch kunt besparen op uw noodverlichting zonder dat u in hoeft te leveren op kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor professionele noodlampen!

Accessoires om uw noodverlichting aan te sluiten

Natuurlijk houdt het assortiment van Klusspullen.nl niet op bij de noodverlichting zelf. Wij hebben ook alle accessoires in huis waarmee u de noodlampen veilig aan kunt sluiten. Naast armaturen vindt u in onze webshop ook accu’s, afdekkappen en pendelsets waarmee u uw noodverlichting optimaal kunt installeren. De klus is immers pas geklaard als uw noodsignalering op de juiste plek gaat branden op het moment dat het nodig is!