Een via belkabel aangesloten deurbel, schel of een draadloze deurbel, klusspullen heeft een ruim assortiment van de merken Friedland, Grothe en Honeywell.

 Lees meer >>


Deurbel

Tijden veranderen, desondanks is de ouderwetse deurbel en schel nog steeds te koop. Naast het ouderwetse 'tring'-geluid zijn er tegenwoordig ook moderne opties te verkrijgen, zoals draadloze deurbellen met een breed scala aan geluiden.

Draadloze deurbel

Geen zin in gedoe met belkabel en elektrische bel installatie kies dan voor een draadloze deurbel. Meerdere draadloze beldrukkers mogelijk waarmee voor en achterdeur voorzien kan worden. Door de nieuwste technieken welke in de draadloze deurbellen van bijvoorbeeld Honeywell toegepast wordt is het bereik groot (100 mtr en meer) en kan deze in elke woonsituaties toegepast worden.

Deurbel kopen bij Klusspullen

Bij Klusspullen.nl vindt u deurbelsystemen van de grotere gerenommeerde merken tegen scherpe prijzen. U bestelt online eenvoudig beldrukkers, gongen en trafo's van merken als Friedland, Grothe, en Honeywell. Bestelt u vandaag, dan kunt u binnen 48 uur uw deurbel al gaan installeren (mits voorradig)! Installeren van een deurbel Heeft u hulp nodig bij het installeren van uw deurbel? De experts van Klusspullen.nl hebben veel kennis van de verkochte producten en weten precies hoe u een deurbelsysteem aan moet sluiten. Zij staan te allen tijde voor u klaar als u wel wat advies kunt gebruiken over het installeren van uw deurbel. Bel onze helpdesk gerust op 0570-626255, of stuur een e-mail naar [email protected]!