Een kwalitatieve groepenkast is een belangrijk onderdeel voor een betrouwbare, veilige en continue levering van elektriciteit. Het merk ABB heeft vele soorten groepenkasten onder de naam Hafonorm.

 Lees meer >>


ABB Haf Groepenkasten

De ABB Hafonorm voorbedrade groepenkasten zijn uitermate geschikt voor de woningbouw. De Hafonorm groepenkasten van ABB zijn modulair opgebouwd en gebaseerd op de kastmaten 220 en 330 mm. Daarmee heeft ABB dus de ideale groepenkast voor bijna elke situatie! ABB groepenkasten kunnen bovendien eenvoudig gecombineerd worden tot een groter systeem.

Verschillende typen groepenkasten

ABB groepenkasten zijn er in verschillende uitvoeringen, wij leveren kasten voorzien van een spanningsrail, Busboard® geheten. Omdat de Comfomaten (aardlekautomaten) en Flexomaten (installatieautomaten) aan de voedende zijde een insteekcontact hebben, kunnen deze eenvoudig op het Busboard® worden geklikt. Op deze manier maakt u een elektrische verbinding zonder extra montagehandelingen.

Eenvoudig uit te breiden

Ook kunt u een ABB Haf groepenkast snel en eenvoudig uitbreiden met extra groepen. De afgaande aansluitingen van de groepen zijn voorzien van schroefloze contacten (insteekcontacten) waardoor de afgaande bedrading snel kan worden afgemonteerd. Een uniek systeem dat aansluitgemak biedt en u dus veel tijd bespaart.

Voordelen van Hafonorm ABB groepenkasten

Hieronder vindt u de voordelen van Hafonorm groepenkasten van ABB op een rij. -Voor elke toepassing de ideale groepenkast -Snel en eenvoudig een groepenkast op maat bouwen -Hoge mate van aansluitveiligheid -Slimme aansluittechniek voor meer aansluitgemak en efficiency -Plug & Play snel verbindingstechniek voor eenvoudig wijzigen.

Levering binnen 48 uur

Bestelt u uw ABB groepenkast bij Klusspullen.nl, dan kunt er vaak binnen 48 uur al mee aan de slag! Natuurlijk kunt u bij ons ook zelf de afleverdatum bepalen: handig als u de installatie van uw groepenkast vooruit wilt plannen.