Kabelmof & gietmoffen

Klusspullen biedt een groot assortiment kabelmoffen/gietmoffen, waarmee u eenvoudig kabels verbindt of herstelt. In een kabelmof laat u meerdere kabels veilig bijeen komen of repareert u kabelbreuken in een handomdraai. Kabelmoffen zijn uitermate geschikt voor ondergrondse kabelverbindingen en dienen niet in muren of plafonds gemonteerd te worden. Na montage ontstaat er een veilige, waterdichte elektrische verbinding.

Verschillende typen kabelmoffen

Om u voor elke toepassing de juiste kabelmof te kunnen bieden, heeft Klusspullen een ruime keuze in haar assortiment. Met merken als Barnicol, Cellpack, Raytech, ABBhaf, Attema en Obo kiest u altijd voor kwaliteitsmaterialen die jarenlang meegaan. Bovendien heeft u de keuze uit 3 basistypen kabelmoffen:

Gietmof

Bij een gietmof wordt er, na plaatsing van de kabels, hars in de kabelmof gegoten. Dit geeft een stabiele, waterdichte verbinding.

Gelmof

Een gelmof is een type kabelmof waarbij er gebruik wordt gemaakt van een veilige gel om de kabels af te schermen. In tegenstelling tot gietmoffen is dit type kabelmof op een later tijdstip weer te ontmantelen of aan te passen.

Wartelmof-Kabelverbinder

Dit type kabelmof verbindt 2 of meerdere kabels met elkaar. In de mof bevinden zich wartels, die de kabels afklemmen en vloeistofdicht met elkaar verbinden.

Dáárom kiest u voor Klusspullen!

Voor de ruimste keuze in kabelmoffen moet u bij Klusspullen zijn. Naast een ruim assortiment klusmaterialen bieden wij u graag professioneel advies: neem gerust contact met ons op als u meer informatie wenst. Bijvoorbeeld over het veilig installeren van een kabelmof, of de keuze van de juiste kabelmof voor uw situatie. Voor slechts €5,20 versturen wij uw kabelmof naar alle adressen binnen Nederland. Onze collega’s van PostNL zorgen voor een veilige verzending. Is uw kabelmof gewoon op voorraad? Dan wordt deze binnen 2 werkdagen al bij u afgeleverd.