Het assortiment draadloos schakelen van KlikAanKlikUit is uitgebreid met producten voor buiten!

Dimbare wandcontactdoos

KlikAanKlikUit heeft een tussensteker in het assortiment waarmee verlichting naast in- en uitgeschakeld ook gedimd kan worden: de ACD-200.

Plaats de ACD-200 in het stopcontact en steek de stekker van de (dimbare) verlichting in de ACD-200. Met een KlikAanKlikUit afstandsbediening kunt u zo verlichting tot 200 watt eenvoudig schakelen en dimmen, zonder een dimmer in te hoeven bouwen of aan te hoeven sluiten.
KlikAanKlikUit ACD-200 tussensteker schakelaar-dimmer

Dimbare wandcontactdoos buiten

Buiten elektra aansluiten is niet zonder meer mogelijk, gezien de diverse weersinvloeden. In het bijzonder moet de invloed van vocht uitgesloten worden. Met de AGDR-300 is nu een IP44 spatwaterdichte variant beschikbaar!

De KlikAanKlikUit AGDR-300 kunt u zonder zorgen buiten gebruiken om zo ook buiten van het gemak van draadloos schakelen en dimmen te kunnen genieten. Het maximaal belastbare vermogen is bij de AGDR-300 zelfs 300 watt.

KlikAanKlikUit bedienen

Beschikt u al over KlikAanKlikUit materiaal, dan is het voldoende om enkel een AGDR-300 aan te schaffen aangezien deze met de bestaande afstandsbediening(en) te bedienen is. Uiteraard is bediening middels apps op uw smartphone of tablet ook mogelijk in combinatie met het ICS-1000 Internet Control Station.

Nog geen afstandsbediening in uw bezit of wellicht meer exemplaren nodig? Bekijk dan de voordelige KlikAanKlikUit AGD2-3500R bundel eens: twee spatwaterdichte tussenstekers die tot 3500 watt te belasten zijn en een afstandsbediening in één pakket, voor een extra scherpe prijs!
KlikAanKlikUit AGD2-3500R draadloos schakelen en dimmer set voor buiten
alttext