De PEHA Compacta serie is zoals de naam al doet vermoeden heel compact. Door het kleine formaat is het niet geschikt om als standaard schakelmateriaal in de muur in te bouwen maar wordt dit voornamelijk gebruikt om in meubels te verwerken. Deze serie is bedoelt voor in kleine ruimtes zoals bijvoorbeeld in caravans, boten of (bad)meubelen. Het is te verkrijgen in de kleuren wit, aluminium en zwart.

 Lees meer >>


PEHA Compacta: Verfijnd, Compact schakelmateriaal voor Elegante en Functionele Ruimtes

PEHA Compacta is een complete reeks van compacte afmeting schakelaars, multimedia-aansluitingen en wandcontactdozen, ontworpen voor snelle en ruimtebesparende montage in diverse toepassingsgebieden. Of het nu gaat om boten, caravans, tiny houses, badkamers of hotelkamers, Compacta biedt een ideale oplossing zonder concessies te doen aan kwaliteit en uitstraling.

PEHA Compacta kleuren:

De PEHA Compacta serie is verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleuren, waarmee u specifieke accenten kunt zetten in de kleinste ruimtes:

Compacta Levend Wit

Vervaardigd van slagvast thermoplast, deze schakelaars en stopcontacten zijn bestand tegen een stootje. De glanzend witte kleur is bij benadering vergelijkbaar met RAL-nummer 9010.

Compacta Aluminium

De Compacta Aluminium kleur luxe afdekramen stralen pure klasse uit, perfect voor een moderne camper. Het thermoplast heeft een extra oppervlaktebescherming gekregen middels galvanisatie, wat zorgt voor een extra lange levensduur.

Compacta Diepzwart

Zeer geliefd in de interieurbouw, deze zwarte hoogglans thermoplast brengt een fraai accent aan in uw interieur. De kleur is vergelijkbaar met RAL-nummer 9005.

Ideaal voor Zelfbouw

Dankzij de beperkte ruimte en mogelijkheden bij bijvoorbeeld meubelmontage en kabelgoten, is conventionele schakelaarmontage vaak niet goed uitvoerbaar. Compacta biedt speciale producten die in de kleinste ruimte snel en nauwkeurig gemonteerd kunnen worden. Dit maakt PEHA Compacta ideaal voor zelfbouw in alle denkbare ruimtes, en zeer populair bij meubelontwerpers, interieurarchitecten en technisch specialisten.

Ervaar de aangename elegantie en functionele betrouwbaarheid van PEHA Compacta.

Bekijk ook de andere series PEHA schakelmateriaal eens.