Met centrale afzuiging door middel van een centrale afzuigunit kunt u eenvoudig, efficiënt en voordelig ventileren in uw woning. Op de centrale afzuigunit, die meestal op zolder geplaatst wordt, kunt u meerdere vertrekken aansluiten. Dit zorgt ervoor dat de aangesloten vertrekken voorzien zijn van de juiste ventilatie.

Lees meer >>


Ventilatie voor een gezond leefklimaat

Met een centraal afzuigsysteem zorgt u voor de nodige ventilatie in uw huis. Elk woonvertrek hierbij gebaat: als ruimtes niet voldoende geventileerd worden, ontstaan ongezonde situaties. Als vocht blijft hangen in uw huis, hebben schimmels en ongedierte zoals huismijt vrij spel. Kies dus voor een gezond leefklimaat en zorg voor goede ventilatie, zeker in de sanitaire ruimtes en de ruimtes waarin u woont en slaapt.

Voordelen centrale afzuiging

Het voordeel van een centrale afzuiging ten opzichte van losse ventilatoren is vooral dat u geen lawaai meer in de aangesloten ruimtes heeft. Daarnaast hoeft u niet meer in elke ruimte tegen een ventilator aan te kijken. Ook verbruiken veel centrale afzuigboxen minder energie dan alle losse ventilatoren bij elkaar opgeteld. Dat scheelt een boel in de kosten!

Tegenwoordig kan de ventilatie geregeld worden middels draadloze RF-zenders, die de centrale afzuigunit aansturen om sneller of langzamer te gaan draaien. Dit kan handig zijn als een bepaalde ruimte in het huis tijdelijk meer afzuigvermogen nodig heeft. Bijvoorbeeld in de badkamer tijdens het douchen, of in een ruimte waar de was hangt te drogen.

Uw afzuigsysteem snel geleverd

Overtuigd van de voordelen van centrale afzuiging? Bestel dan uw centrale afzuigsysteem voordelig bij Klusspullen.nl. Door ons enorme assortiment kunnen wij tegen scherpe prijzen voor u inkopen: daar profiteert u direct van in de verkoopprijs! U kunt bovendien altijd bij ons terecht voor aanvullend advies. En bestelt u uw centrale afzuiging vandaag, dan kunnen wij deze vaak al binnen 48 uur bij u afleveren!

Mechanische woonhuisventilatie

Mechanische woonhuisventilatie is een eenvoudige manier om verse lucht aan te voeren en vervuilde lucht af te voeren uit een gebouw. Dit gebeurt meestal met behulp van een mechanische woonhuisventilator (ventilatiebox, centrale afzuigunit) die in de meeste gevallen op zolder geïnstalleerd is. (i.v.m benodigde dakdoorvoer) De mechanische woonhuisventilator voert de vervuilde lucht af naar buiten en door de ventilator roosters in bijvoorbeeld de ramen wordt er tegelijkertijd verse lucht naar binnen gebracht. Mechanische woonhuisventilatie helpt om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren en om vochtproblemen te voorkomen.