Met een badkamerventilator en/of toiletventilator houdt u uw sanitaire ruimtes heerlijk droog en fris. Wat is er nu prettiger dan een condensvrije badkamer en fris toilet? Bovendien is goede ventilatie in elk vertrek van uw woning erg belangrijk voor uw eigen gezondheid.

Met name een ventilator in uw badkamer kan veel verschil maken. Bij slechte ventilatie van vochtige ruimtes zoals badkamers hebben schimmels en ongedierte zoals huismijt vrij spel en kunnen ongezonde situaties ontstaan, alsmede versnelde slijtage aan uw badkamermeubels. Ga dus voor een prettig binnenklimaat en installeer deze week nog een badkamerventilator!

 Lees meer >>

Een badkamerventilator is overigens ook prima te gebruiken in een toilet en wordt om deze reden ook regelmatig een toiletventilator, wc-ventilator of zelfs doucheventilator genoemd.

Bij de aanschaf is het belangrijk te letten op een aantal zaken:
- de hoeveelheid lucht die in een uur ververst kan worden, aangegeven in m3/u (kubieke meter per uur). Dit is afhankelijk van het formaat van de badkamer of bijvoorbeeld toilet en de snelheid waarmee u deze verfrist wil hebben
- de inbouwdiameter en buisdiameter, zodat u weer hoe groot het ventilatiegat naar buiten moet zijn. Of andersom, welke ventilator in de reeds aanwezige afvoer (buis) past zodat u de juiste bestelt
- het formaat van de ventilator zelf, zodat deze fysiek op de gewenste plaatst past en niet te groot of te klein uitvalt

Badkamerventilatoren van kwaliteitsmerken

Bij Klusspullen.nl kunt u nu kiezen uit een groot assortiment ventilatoren voor uw badkamer en toilet. De meeste modellen zijn standaard op voorraad en zijn dus snel te leveren. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld met hygrostaat of met timerfunctie. De merken die Klusspullen.nl voert zijn met zorg geselecteerd. U heeft de keuze uit o.a. de volgende gerenommeerde merken voor de ventilatie:

- Vent-Axia (Airfan)
- Itho
- Xpelair
- Soler & Palau
- Nedco
- Starx

Waarom Klusspullen.nl?

En waarom zou u uw toiletventilator bestellen bij Klusspullen.nl? Dat is simpel. Naast het gemak van online winkelen en vakkundig advies over installatie en onderhoud van uw ventilator profiteert u bij ons van goedkope prijzen een razendsnelle levering.