Soler & Palau toilet en badkamerventilatoren behoren tot de betere producten in de ventilatiemarkt.
De fabrikant Soler & Palau Ventilation groep streeft voor al hun producten naar de hoogst haalbare kwaliteit welke gericht is op duurzaamheid en energiebesparing.

 Lees meer >>

Silent serie

De ventilatoren uit de Silent serie vallen onder de basismodellen toilet en badkamerventilatoren. Deze zijn eenvoudig te installeren, kennen een hoge afzuigcapaciteit en kenmerken zich vanwege het lage geluidsniveau. Verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, afzuigcapaciteiten en toepasbare buis-diameters. (100, 120 en 150-160 mm) Buiten de standaard uitvoering (CZ) zijn er ook uitvoeringen met een nalooptimer (CRZ) of met nalooptimer en Hygrostaat (CHZ).

Silent Design

De Silent Design ventilatoren hebben een mooi en strak afgewerkt frontpaneel welke voorzien is van een voorpaneelsierstrip, er worden standaard vier kleuren (blauw, rood, groen en geel) meegeleverd. Hiermee kan de Silent Design ventilator wat betreft aanblik in ieder badkamerinterieur opgenomen worden. De Silent Design ventilator is in de kleur wit, zilver en zwart leverbaar. Wat betreft de technische kenmerken is de Silent Design gelijk aan de basis Silent serie modellen.

Decor-100 serie

Serie Decor-100 axiale toilet en badkamerventilatoren voor toepassing op ronde ventilatiekanalen van 100 mm. De capaciteit van de Decor-100 axiale ventilatoren zit gemiddeld op 100 kubieke meter per uur uiteraard afhankelijk van situatie luchttoevoer en lengte van het ventilatiekanaal.

EBB-N centrifugale ventilator

De EBB-N ventilatoren werken met een centrifugale waaier met voorover gebogen schoepen, dit zorgt voor uitstekende prestaties. De EBB-n ventilator is ontworpen voor installaties waar een hoge weerstand van het systeem voorkomt, denk hierbij aan commerciële en residentiele toepassingen. Het luchtvolume is in vrije lucht gemeten 270 kuub per uur.

EDM serie

EDM axiale toilet en badkamerventilatoren voor toepassing op ronde ventilatiekanalen van 100 mm. De capaciteit van de EDM axiale ventilatoren zit gemiddeld op 80 kubieke meter per uur uiteraard afhankelijk van situatie luchttoevoer en lengte van het ventilatiekanaal. Alle ventilatoren zijn isolatieklasse II, IP44 en geschikt voor werktemperaturen tot 40ºC.