Met de Klemko/Lumiko Verona LED module in combinatie met een Verona inbouwarmatuur kunt u zelf uw gewenste LED inbouwspot samenstellen. Er zijn enkele, dubbele of drievoudige lege inbouwarmaturen verkrijgbaar in een vierkante, rechthoekige of ronde uitvoering. In de kleuren zwart, wit en aluminium. Let op, exclusief LED driver en aansluitsnoeren geleverd, deze separaat bij bestellen.

 Lees meer >>

XPG Verona LED module

XPG LED's zijn speciaal ontworpen om hoge prestaties te leveren, ze zijn ontworpen om een helder en krachtig licht te geven. De XPG LED spots zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren (natuurlijk wit, warm wit, extra warm wit) om aan de persoonlijke voorkeuren en toepassing van de gebruiker te voldoen. Een Lumiko Verona XPG 2,3 Watt LED module kan in combinatie met een Verona Inbouwarmatuur prima als vervanger toegepast worden voor de oudere halogeenverlichting met een vermogen van 20 Watt. De XPG spot heeft een gunstige Lumen/Watt verhouding waardoor er een hoge gebundelde lichtstraal ontstaat tegen een laag energieverbruik. De lichtstraal heeft een stralingshoek van 35 graden.

COB Verona LED module

COB staat voor "Chip On Board", wat betekent dat de LED-chips direct op een printplaat zijn geplaatst in plaats van op een traditioneel pakket. Dit geeft de LED's een aantal voordelen, zoals een hogere lichtoutput en een verbeterde warmteafvoer. COB LED's worden vaak gebruikt in hoogwaardige verlichtingsapplicaties waarbij een hoge lichtintensiteit en een efficiënte warmteafvoer belangrijk zijn. De COB Venice 3,3 Watt LED inbouwmodule verhoudt zich redelijk tot gelijk aan een 35 Watt halogeen spot, zowel in licht hoeveelheid als het strooilicht. De gemiddeld 300 Lumen welke de COB spot opbrengt wordt bereikt met een minimaal vermogen van slechts 3,3 Watt. De Lumen/Watt verhouding komt daarmee rond de 85 Lm/W te liggen. Hiermee is het energieverbruik veel lager dan bij halogeenverlichting maar is de lichtopbrengst nagenoeg gelijk.

Verschillende lichtkleuren

LED's kunnen licht geven in een breed spectrum aan kleuren, afhankelijk van de specifieke toepassing en de gebruikte technologie. De Lumiko Verona LED modules variëren van zeer helder en krachtig wit licht (4000 - 6000 Kelvin) tot zachte (3000 Kelvin) en extra warme wit kleuren.(2700 Kelvin) Sommige LED's zijn ook in staat om specifieke kleuren te produceren, zoals blauw of groen, afhankelijk van de behoeften van de toepassing. (blauw, groene of oranje LED lichtkleuren op bestelling leverbaar)

Bestaande Halogeenspots

De Lumiko Venice XPG en COB Led module past ook in bestaande halogeenarmaturen (spot) waarin een 50 mm (MR16) lichtbron toegepast is.