Met Klemko LED Spots haalt u hoogwaardige LED spotjes in huis. Klemko LED verlichting biedt een lange levensduur, een laag energieverbruik en zijn ideaal om reeds bestaande spots mee te vervangen. Let op, de Klemko/Lumiko LED spots worden exclusief LED driver en aansluitsnoeren geleverd, deze separaat bij bestellen. Wilt u de verlichting dimmen dan een Klemko LED dimmer toepassen.

Lees meer >>


Klemko LED inbouwspots

Dankzij zorgvuldige selectie van de LEDs en een streng gecontroleerd productieproces kan Klemko garanderen dat er geen kleurverschillen tussen de LED lampen die zij leveren bestaan. Goed om te weten als u meerdere spots naast elkaar gaat plaatsen! In de webshop van Klusspullen.nl vindt niet alleen Klemko LED spots, u vindt er ook alles om uw spots snel en eenvoudig te kunnen installeren. Van trafo’s en LED drivers tot handige spotplaten: alles is online te bestellen.

Eenvoudig dimbaar

De hoeveelheid licht per situatie kunnen bepalen? De meeste LEDS van Klemko zijn dimbaar middels een fase afsnijdingsdimmer. Ook Klemko heeft eigen hoogwaardige dimmers welke perfect afgestemd zijn op de artikelen uit het Klemko assortiment.

Wilt u zo’n Klemko LED spot bestellen?

Op onze website zijn de verschillende uitvoeringen Klemko LED spots onder de juiste categorien geplaatst waardoor de juiste artikelen samengesteld kunnen worden. Ook zijn er gerelateerde artikelen zichtbaar zodra u een artikel aanklikt.

Klemko LED spots kopen bij Klusspullen

Klusspullen levert een ruim assortiment LED spots van Klemko, veelal uit voorraad. Door de hoge omloopsnelheid en doordat de LED-industrie continu in ontwikkeling is, kan het zijn dat een artikel niet voorradig is of (nog) niet op onze website staat. Ook in dat geval kunnen wij dankzij goede afspraken met onze leverancier uw Klemko LEDs alsnog snel leveren. Neem bij vragen gerust contact met ons op, wij helpen en adviseren u graag!

Klemko Venice LED spot

De Klemko/Lumiko Venice serie XPG en COB LED inbouwspots kenmerken zich door een kleine afmeting en inbouwmaat gecombineerd met een hoge lichtopbrengst. Hiermee zijn de spots toe te passen als basisverlichting in plafonds, koven en nissen. Door de IP44 afscherming (spatwaterdicht) zijn de spots ook geschikt voor toepassingen in Carports of veranda's.

Klemko Verona LED spot

Met de Klemko/Lumiko Verona LED module in combinatie met een Verona inbouwarmatuur kunt u zelf uw gewenste LED inbouwspot samenstellen. Er zijn enkele, dubbele of drievoudige lege inbouwarmaturen verkrijgbaar in een vierkante, rechthoekige of ronde uitvoering. In de kleuren zwart, wit en aluminium.

Klemko Bolero LED spot

De Klemko/Lumiko Bolero serie inbouw LED spot is voorzien van een 7 Watt COB ledchip waardoor de spot tot wel 650 lumen effectieve lichtstroom kan produceren. Er wordt standaard een LED driver meegeleverd welke middels fase afsnijding te dimmen is. Er zijn Bolero inbouwspots leverbaar voor drie verschillende zaagmaten, 58 mm (vaste), 67 mm (kantelbare) of de vierkante kantelbare uitvoering met een zaagmaat van 82 mm. Mocht de Bolero inbouwspot buiten of in een vochtige ruimte toegepast worden dan kiezen voor de IP55 (spuitwaterdicht) uitvoering.

Klemko Bonnita LED module

De Bonnita LED module is een prima vervangen voor bestaande MR 16 (50mm) inbouwspots.De LED lichtbron (module) wordt standaard zonder inbouwarmatuur geleverd. (los te bestellen, diverse uitvoeringen leverbaar) Er is een keuze tussen een flood of spot uitvoering waarbij het aantal graden van de lichtbundel 40 of 15 graden is. De Bonnita LED module is standaard voorzien van een reflector. Leverbaar in een aluminium of witte kleur behuizing. Tevens diverse keuze in de lichtkleuren uitgedrukt in Kelvin. (K)

XPG LED inbouwspot

XPG LED's zijn speciaal ontworpen om hoge prestaties te leveren, ze zijn ontworpen om een helder en krachtig licht te geven. De XPG LED spots zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren (natuurlijk wit, warm wit, extra warm wit) om aan de persoonlijke voorkeuren en toepassing van de gebruiker te voldoen. Een Lumiko serie Venice XPG 2,3 Watt LED inbouwspot kan prima als vervanger toegepast worden voor de oudere halogeenverlichting met een vermogen van 20 Watt. De XPG spot heeft een gunstige Lumen/Watt verhouding waardoor er een hoge gebundelde lichtstraal ontstaat tegen een laag energieverbruik. De lichtstraal heeft een stralingshoek van 35 graden.

COB LED inbouwspot

COB staat voor "Chip On Board", wat betekent dat de LED-chips direct op een printplaat zijn geplaatst in plaats van op een traditioneel pakket. Dit geeft de LED's een aantal voordelen, zoals een hogere lichtoutput en een verbeterde warmteafvoer. COB LED's worden vaak gebruikt in hoogwaardige verlichtingsapplicaties waarbij een hoge lichtintensiteit en een efficiënte warmteafvoer belangrijk zijn. De COB Venice 3,3 Watt LED inbouwspot verhoudt zich redelijk tot gelijk aan een 35 Watt halogeen spot, zowel in licht hoeveelheid als het strooilicht. De gemiddeld 300 Lumen welke de COB spot opbrengt wordt bereikt met een minimaal vermogen van slechts 3,3 Watt. De Lumen/Watt verhouding komt daarmee rond de 85 Lm/W te liggen. Hiermee is het energieverbruik veel lager dan bij halogeenverlichting maar is de lichtopbrengst nagenoeg gelijk.

Verschillende lichtkleuren

LED's kunnen licht geven in een breed spectrum aan kleuren, afhankelijk van de specifieke toepassing en de gebruikte technologie. De Lumiko Venice LED spots variëren van zeer helder en krachtig wit licht (4000 - 6000 Kelvin) tot zachte (3000 Kelvin) en extra warme wit kleuren.(2700 Kelvin) Sommige LED's zijn ook in staat om specifieke kleuren te produceren, zoals blauw of groen, afhankelijk van de behoeften van de toepassing. (blauw, groene of oranje LED lichtkleuren op bestelling leverbaar)

Bestaande Halogeenspots

De Lumiko Venice XPG en COB Led spot module past ook in bestaande halogeenarmaturen (spot) waarin een 50 mm (MR16) lichtbron toegepast is.