4.62/5 tm-tsbp
Inbouwdozen aftekenen

Inbouwdozen aftekenen

minuten lezen
Schakelmateriaal plaatst u in inbouwdozen. Maar hoe monteert u de inbouwdozen? Met een aftekenmal. Eenvoudig, snel en perfect recht.

Schakelmateriaal plaatst u in inbouwdozen. Maar hoe monteert u de inbouwdozen?

Inbouwdozen monteren

Het kan best een uitdaging zijn om inbouwdozen te monteren. Eerst bepalen waar en hoeveel stuks geplaatst moeten worden, dan aftekenen en dit vooral netjes doen. Uiteraard waterpas.

Wij horen van onze klanten allerlei methodes om dit te doen, waarbij het tegen de muur plaatsen van de inbouwdoos en deze vervolgens omtrekken op de muur de meest gebruikte is.

Daar is een veel betere en eenvoudigere oplossing voor: gebruik een aftekenmal!

 

ABB Haf aftekenmal

Met de BM-MD aftekenmal van ABB Haf tekent u eenvoudig inbouwdozen af. Plaats de mal op de gewenste plek op de muur en met het bijgeleverde aftekenpotlood tekent u eenvoudig tot 5 (naast elkaar geplaatste) inbouwdozen af.

Dankzij de zowel horizontale als verticale waterpas op de aftekenmal doet u dit zonder moeite recht en strak. De uitsparingen laten u eenvoudig aftekenen waar u de (centreer)boor van de gatenboor plaatst, zodat ook die uitdaging getackeld is.

Een ander voordeel is dat de maatvoering van de getekende gaten perfect klopt voor bijvoorbeeld de ABB Haf MD4050 multidoos. Gebruik een 82mm gatenboor en de doos kan klemmend in het gat geplaatst worden zonder dat aansmeren nodig is.

 

Aftekenmal bestellen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel nu uw ABB Haf BM-MD aftekenmal door hier te klikken en bespaar uzelf een hoop tijd. Voor de prijs hoeft u bovendien ook het niet te laten, deze is vergelijkbaar met een setje inbouwdozen en omdat een aftekenmal niet slijt doet u er een heel leven mee. Een goede en duurzame investering!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »