JUNG SMART-TV aansluitdoos

JUNG SMART-TV aansluitdoos

minuten lezen
Een gecombineerde RJ45 CAT6A en COAX aansluiting. Perfect voor de nieuwe Ziggo Mediabox Next!

Als u TV wilt kijken, dan zijn er twee manieren om een TV signaal bij uw televisie/settopbox te krijgen:

1) via COAX-kabel, bijvoorbeeld Ziggo kabel
2) via een UTP-netwerkkabel, bijvoorbeeld KPN glasvezel

In de praktijk betekent dit dat twee (data/antenne) wandcontactdozen naar elkaar ingebouwd moeten worden, alsmede twee verschillende kabels door de leiding(en) getrokken moeten worden. Of één van beide en het geheel vervangen als van aanbieder/techniek wordt gewisseld. Nu kan het ook anders, compacter en praktischer.

JUNG heeft namelijk een gecombineerde aansluitdoos ontwikkeld: een RJ45 CAT6A en COAX aansluiting in één!

JUNG SMART-TV aansluitdoos

Op de JUNG SMART-TV aansluitdoos wordt in een enkele inbouwdoos zowel COAX als UTP aangesloten. Trek beide kabels door één leiding en sluit ze aan op één aansluitdoos. Sluit de televisie aan op COAX voor tv en netwerk/internet voor Netflix. Of bijvoorbeeld de mediaspeler of spelcomputer. Of wissel probleemloos van aanbieder, zonder nieuwe kabels/dozen te hoeven aansluiten. Wist u trouwens dat de nieuwe Ziggo Mediabox Next settopbox COAX voor live televisie en UTP voor on-demand en interactieve dienten vereist? De JUNG SMART-TV aansluitdoos is hier de perfecte oplossing voor.

Benodigheden

Met de JUNG gecombineerde RJ45/UTP en COAX aansluiting is er dus een oplossing gekomen voor iedereen die storingsvrij TV wil kijken via de kabel en ook een netwerkverbinding nodig heeft. Geen extra inbouwdoos plaatsen, geen muur openbreken, niets meer vervangen.

De JUNG SMART-TV aansluitdoos is dé oplossing voor multimediagebruik in huis, beschikbaar in het wit voor twee verschillende JUNG series schakelmateriaal: SMART-TV aansluitdoos voor de A/AS-serie en SMART-TV aansluitdoos voor de LS990-serie. Maak de aansluitdoos compleet met een afdekraam uit de betreffende serie. Als bedrading adviseren wij onze gecombineerde COAX en UTP kabel. Beschikbaar in rollen van 25 en 50 meter en perfect passend in een standaard (loze) leiding, om uw nieuwe SMART-TV aansluitdoos te kunnen aansluiten. Dit werkt sneller, makkelijker en is voordeliger dan twee losse kabels.

Geen JUNG?

Heeft u geen JUNG schakelmateriaal? Ook dan hebben wij een oplossing, een vergelijkbaar product van Hirschmann: de gecombineerde COAX en RJ45 UTP wandcontactdoos inclusief witte afdekking. Misschien niet zo mooi als onderdeel van een kamer compleet voorzien van JUNG schakelmateriaal, maar wel dezelfde ruimtebesparende functionaliteit!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »